發新話題

最後隻類似8爪魚既生物既問題=.=

[Close]
引用:
原帖由 你同新手玩 於 2009-11-9 13:30 發表
萬幾就有 幾萬? 700攻150點計都無2萬
我d武器支支都過千2千3攻=.=萬幾有幾難丫=.=||||仲要有x3或者x2屬性我拎槍同你pvp秒你都仲得丫=.=

打哂d手再打眼啦= = 好易打 不過多血到死咁解姐

用左 輪 ,散彈,smg ko左佢~~
我用大炮射直情冇數字彈黎~

引用:
原帖由 零°c 於 2009-11-9 17:24 發表
打哂d手再打眼啦= = 好易打 不過多血到死咁解姐
都唔係好多血姐...

我2個人打 咪覺得多血 = =

引用:
原帖由 零°c 於 2009-11-9 18:09 發表
我2個人打 咪覺得多血 = =
你咩職?               €€

我打果次用49lv大隻佬= = 我個fd都係

引用:
原帖由 beermare2005 於 2009-11-9 15:25 發表

錯覺黎ga 咋....
只不過係同一時間出二個數字,睇落似5位數....
其實係2個三位數咋...
咪玩啦 左輪一下一下射 點同時2個數呀=。=。。。。 hunter有手槍skill  critical 752攻+152%dam要破2萬有幾難。。。752攻+152%dam都唔會打3位數啦。。。。爆擊打眼呀大佬~~~~
我係2周目用lethal strike刀仔片大蜘蛛critical都片到3萬5啦,仲未用melee atk武,唔係仲多,刀仔唔會有2連刀啦掛~~?

引用:
原帖由 你同新手玩 於 2009-11-9 13:30 發表
萬幾就有 幾萬? 700攻150點計都無2萬
sorry 我唔知你點計-。-我亦都唔知你係邊拎條方程式黎計。。。。如果你就咁752+152%dam黎計。。。咁我都計唔到ge。。。

v___v 太屈機了
小弟而家身上既槍好渣的說

引用:
原帖由 零°c 於 2009-11-9 19:22 發表
v___v 太屈機了
小弟而家身上既槍好渣的說
有時真係好講彩數,有時一場幾條勁野。。。有時就。。。。
同埋要睇下同你一齊打d人有冇品= =有d人見黃字就。。。。
不過唔一定黃字先勁ge。。。我果碌752+152%。。。綠色ja ma。。。= =

哈哈 睇自己識唔識用咖姐
有冇d好用既步槍 我隻soldier要用 我搵極都冇 = =

題外話  d槍ge專精度最高升到幾多?

引用:
原帖由 零°c 於 2009-11-9 19:59 發表
哈哈 睇自己識唔識用咖姐
有冇d好用既步槍 我隻soldier要用 我搵極都冇 = =
未打過自己覺得勁ge步槍=-= 我都有隻50士兵  荒廢左lu。。。原因:步槍唔靚=.=

= = 但我見人地soldier 一個打p2最尾果map ..

發新話題