發新話題

| LoSeR |

[Close]

回復 14# 的帖子

你都真係幾唔要面嫁啵,上面咪話完你煩囉,
依家又要迫人講多次,依家好明顯人地明示左唔妥你啦
你唔係收唔到呀 ?如果你真係仲收唔到,我依家同你講你好撚煩。
佢唔係時不時或無啦啦質你兩句,係你出黎煩時先出黎叫你收聲囉。
你真係好中意玩文字遊戲嗎 ?仲有你上次做乜del自己d回復?

唔知你地係咪之前太多交戰  從而偏激起來

其實小亞也只是出自善意  大家亦無需咄咄逼人

況且他也為loser打過團戰嘛  

也總算是為loser付出過的人

從他的回覆也看出關心  大家就以事論事  不要再互相攻擊吧
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

LOSER經過這麼多風雨

最終也到了劇終了?

曲終人散

牛我知你仍留戀

但可惜天早注定

是你的你便要得
不是你的你便不要得=]
嗯 真身現形了

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-11-14 23:21 發表
唔知你地係咪之前太多交戰  從而偏激起來

其實小亞也只是出自善意  大家亦無需咄咄逼人

況且他也為loser打過團戰嘛  

也總算是為loser付出過的人

從他的回覆也看出關心  大家就以事論事  不要再互相攻擊吧 ...
講真..佢人唔錯

z_______z"

算了, 你們的說話對我不構成任何傷害

我想發表自己微小既意見,, ,, 即使不能改變事實

但起碼有人睇我既意見, 有無用都好

至於果d, 幫fd 的人, 真膚淺, 不過正常~.~ 一般都係幫fd講說話 而唔睇原因的

次次都係我錯就ok啦 ^_^   心裡很痛快吧 z_z?"

我跪拜orz : 各大大原諒我無知吧 ^^

很痛快是否? ,     嘿嘿.     

對不起牛, 次次留言 被疾,  搞到我而家好像搞事咁.?
              要諗清楚喔,,!!! loser 建立都有一段時間..

它成為歷史 抑或 一群 「LoSeR」 繼續有目標地 前進,

**   あなたを気遣う

引用:
原帖由 sT_mIzErk 於 2007-11-14 23:32 發表
z_______z"

算了, 你們的說話對我不構成任何傷害

我想發表自己微小既意見,, ,, 即使不能改變事實

但起碼有人睇我既意見, 有無用都好

至於果d, 幫fd 的人, 真膚淺, 不過正常~.~ 一般都係幫fd講說話 而唔睇原因的...
但埋你呢句就發現你又係唔清楚好多野,我同神J有幾fd呀 ?唔fd又點幫fd講說話?
我入團果時佢都隱左好耐了,可以話算點頭之交,
但係咁多人嘈你就證明你真係好煩。

你真係講到自己好岩,你係咪想win呀?

ok u win送比你
唔洗講多謝

還要拿尾彩嘛..

你繼續被公幹我可不會干涉哩  

夠了

做版主都連post 過份
| LoSeR | ToM

醉酒當歌
人生幾何
既然咁多紛爭
解散吧啦
所謂孤掌難鳴...(唔好搞錯...唔係讚)
路過路過

人有悲歡离合,
月有陰晴圓缺。
要散的始終要散又何必呢

引用:
原帖由 斷玉 於 2007-11-15 11:51 發表
醉酒當歌
人生幾何
既然咁多紛爭
解散吧啦
所謂孤掌難鳴...(唔好搞錯...唔係讚)
路過路過
唔好意思

係"對"酒當歌lo

醒又醒唔切= . =""

點解成日有咁多不知名的人來加把嘴?
人地解團又唔係你解團
關你咩事???
你地係到講到好似個團係自已咁
講到好似自己係智者

好心你地啦..唔好再係度扮同情

回復 27# 的帖子

sor
我學識淺薄
覺得路人甲乙唔比出聲
咪同三管講下囉

乜有人同情Loser貴團咩?
無啦啦點解又要同情?
事實上如果一個團真係有咁多紛爭
點解唔索性解團?日嘈夜嘈我唔覺呢個團有咩意義存在

事實上我又係幾不知名既
仲有既係...乜有人覺得個團係自己(路人甲乙)架咩?
好言相告...覺得不堪入耳咪當有舊膠白撞囉

某某人

恕我直言

在一個開放的網絡上好難會無人加口

但你的語氣會否太過份
別人便是路人甲乙
你走上街....你都只是地球上一個不值一提的路人甲乙
是否智者
我沒本事評論
但對於善意的關心
相信這是人之常情=]
嗯 真身現形了

回復 28# 的帖子

的確團版上所發既帖子

會令到好多人誤會loser的人在不和  在吵罵

的確某程度、其一因素都係因為搞到咁樣而解團

但深入一點看  就會知道  是新派跟舊派的理念有所不同因而吵罵

而自loser認真打團戰起來  就已經是新派  新生的loser了

發新話題