發新話題

| LoSeR |

[Close]
引用:
原帖由 花戀楓 於 2007-11-15 18:03 發表
某某人

恕我直言

在一個開放的網絡上好難會無人加口

但你的語氣會否太過份
別人便是路人甲乙
你走上街....你都只是地球上一個不值一提的路人甲乙
是否智者
我沒本事評論
但對於善意的關心
相信這是人之常情=] ...
同意,

sup !

**   あなたを気遣う

引用:
原帖由 sT_mIzErk 於 2007-11-15 22:09 發表

同意, 某loser  團員 覺得這是 「煩」, 笑了

唔想人煩就msn搞掂, 擺上網又叫人別加口,   囧,

哈哈
哈哈
哈哈
哈哈
哈哈
冷靜1點,,

引用:
原帖由 『KinG』。 於 2007-11-15 22:11 發表

冷靜1點,,
對不起, 剛又沖動了 =.=
**   あなたを気遣う

引用:
原帖由 佛也發火 於 2007-11-14 22:33 發表

垃圾收ok????廢物...
用錯ac回ok?_?
牛去意已決 要另組新團 只好祝福他能重組一個「第一」
loser換掉團長 留下一班繼續「尋開心」的團員又有何不可?
既然團沒解散 團版自然留下亦很可理
我又說錯了什麼?_?

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-11-14 20:37 發表

我係作決定之前已經通知了目前依然活躍的  生及神風

最主要是這二人

由於他們都接受了這現實  亦認為這是個好結束

事實上loser有本事當主力的只有 牛 榮  就連健也因種種原因弱下來

而生 遠 神風  亦自知如何

...
我諗唔係值唔值得通知~而係應唔應該通知
至少~我唔係一個幽靈團員~難道連知既權利都冇?_?
我冇對LOSER不聞不理ok?
你上次叫我幫手測人~姑勿論成果如何~我都有出過一分力囉/-\"
原本~no_團開返~我可以返去的~但我仍然想作為loser既一員
點解牙~我覺得係loser俾到我歸屬感
但原來我係一個唔值得被通知既人(msn好像可以leave msessage?)
我冇搵你~試問你又有幾可去關心我呢個眇少既團員
關心~唔一定要下下積極主動的~我承認~一個團一定要有d主動既團員搞起個團
但~唔代表默默係背後支持既團員並唔重要
牛~我並不是想同你對著幹~只係近來你變冷漠了~有點不認同你既處事手法
一日係我msn上既人~我都當他/她係好朋友
順便一提~原來生同風咁唔爭氣~做唔到主力/-\"

引用:
原帖由 ConstancyEleven 於 2007-11-16 01:11 發表

我諗唔係值唔值得通知~而係應唔應該通知
至少~我唔係一個幽靈團員~難道連知既權利都冇?_?
我冇對LOSER不聞不理ok?
你上次叫我幫手測人~姑勿論成果如何~我都有出過一分力囉/-\"
原本~no_團開返~我可以返去的~但 ...
可能大家各有各忙姐= ="

又或者你前排潛水潛太耐 lol

又或者牛功課愈黎愈忙 lol
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

引用:
原帖由 花戀楓 於 2007-11-15 18:03 發表
某某人

恕我直言

在一個開放的網絡上好難會無人加口

但你的語氣會否太過份
別人便是路人甲乙
你走上街....你都只是地球上一個不值一提的路人甲乙
是否智者
我沒本事評論
但對於善意的關心
相信這是人之常情=] ...
我地要擺係團版上面講
原因就係時間唔夾
唔係成日可以online msn leave message
如果我地係出面果d 版度講你地呢d路人入黎講野
我唔會干涉
而家係你地走入黎我地團版講野
冇人叫你走入黎團版睇我地loser既事
咁你地又做乜野咁八卦
唔好同我講論壇就係咁
如果係我出面開個post 我無野講
但呢個係loser 自己人既post,係個團版入面講
咁你地又唔係loesr既人憑乜野入黎講?
開得專區就即係話只係有關loser既事
你地真係對loser咁關心定係想入黎搞事?
多多廢話,用關心去掩飾自己想搞事
自己八卦又話對loser 關心
多餘

回復 37# 的帖子

八卦在先
不過你地Loser好歹都叫有名氣
講真我都唔係第一次聽到你地嘈黎嘈去
咁好難叫人唔會留意你地囉...

無論善意定惡意...你都老定我地d路人入黎搞事架啦...
反正事情都係兩睇...唔岩聽既...永遠都係錯架啦...
真係咁不滿人地閒言閒語...論壇總有種功能幫到你

我地班人係做唔到第一果個
不過你地做左第一又點?孤掌難鳴

回復 35# 的帖子

我語氣重左

但事實上你已經好耐好耐無搵過我

雖然我主動搵你  你都會有所回應

但我已經上線時間少  所以更有賴於各位主動搵我

不然就根本做不成事  團務更免談了

我知你會上黎團版  但係團務通常都唔會係團版上講/進行嘛

回復 38# 的帖子

其實通常放上來團版講既  都係需要討論既事

就好似所謂既「鬧交」  其實當中有好多野需要交代清楚

基於各人有事業、學業  在版區討論當然較為方便  

其實發得帖  就代表公開  我亦唔會介意比任何會員睇到

不過 當然地我無法防止會員只看表面、斷章取義

假若你的回覆  是經過對loser透徹的了解而實在看不過眼要說出心聲  不論善惡我一樣照單全收

不過  若然是似說非說  一知半解  只為插口八掛  就可免則免了

輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-11-16 17:21 發表
我語氣重左

但事實上你已經好耐好耐無搵過我

雖然我主動搵你  你都會有所回應

但我已經上線時間少  所以更有賴於各位主動搵我

不然就根本做不成事  團務更免談了

我知你會上黎團版  但係團務通常都唔會係團版 ...
我入得黎
就預左唔會撩交嗌
我唔係d膠膠青年
講完野又唔負責任

我一直講孤掌難鳴
就好似而家呢度d人咁討論
你幾時見過1個人自己同自己討論?
無論...不和、合作.......乜都好
只有1個人.....係唔會有呢種問題....

人又係你地d人...上陣又係你地d人...
如果阿A阿B係有問題...咁唔通阿C又會唔關事?
話盡於此

回復 40# 的帖子

我唔該你自己睇下自己講咩先
我睇左好多獲都唔知你講乜,而且好多係自打咀巴或者用詞不當
或者你來自潮州,小弟甘拜下風

論壇總有種功能幫到你
邊種功能?
我地班人係做唔到第一果個
不過你地做左第一又點?孤掌難鳴
我完全get唔到你講乜做左第一同孤掌難鳴有乜關係?
你班人係做唔到第一,但我地做左第一咁又點-.-?
解釋一下你講既野
就算我地嘈黎嘈去,都嘈你唔到,你可以唔睇,我地又唔係同信長技術,教學有關既地區嘈
只係團版,你又點解要入黎?好似你解釋唔到你入黎既原因,除左八卦之外

回復 41# 的帖子

每一次你都大動干戈去回覆

每一個人也有他發言自由

而不是每次也「收聲,收爹」作起始

你有你說   我有我看

既然放了上來    學牛說  預左係公開的了

點解你學不會一絲包容   一絲忍耐

我戴左呢個面具咁耐   再好 已嘗過   再差 也看過

我也已練成無視某些言論的功夫

你又為何不可=]
嗯 真身現形了

唉..loser..真的要解團嗎..- -?
還有餘地嗎?
牛  撐下去吧 我們會支持你的

回復 42# 的帖子

每人都有佢發言的權利
問題佢發言既動機係咩?
無啦啦唔關你事,你發咩言?
同你毫無關係,你發言for what?

回復 44# 的帖子

動機??

動機是我們關心貴團會否解散

夠未
嗯 真身現形了

發新話題