發新話題

信長比賽第一:LoSeR

[Close]
引用:
原帖由 2TheMax 於 2008-4-15 22:26 發表
拜託-.-
咁早起身 又飲完酒 又未習慣網吧d機-.-
又咁倒叉多人睇住我打-.-
妳怕醜?
低能...

引用:
原帖由 MiX_FLL 於 2008-4-15 22:24 發表

呢下連我自己都笑左出來-.-
太搞笑..咁就死左

SMILE講大話呃我e d 小朋友
Lancelot-S

少少啦..
少少緊有既
但我唔會好似皮咁柒
.  我`
有否曾進步過 . ".`

引用:
原帖由 2TheMax 於 2008-4-15 22:32 發表
少少啦..
少少緊有既
但我唔會好似皮咁柒
又 有 幾 柒 姐
低能...

個post好多人回- -...

我咪又系唔夠訓 唔慣d機 俾勁多人望住  
但我打得好猛e_e 生u=?

牛仔唔on msn/.\.......................................

引用:
原帖由 S_kin 於 2008-4-15 22:49 發表
我咪又系唔夠訓 唔慣d機 俾勁多人望住  
但我打得好猛e_e 生u=?
猛but 柒(好似係)
低能...

skin果個死人樣 我個個星期see 唔小啦
Lancelot-S

回復 72# 的帖子

首先  我之前係某帖已經講過
係rp中既對話  主要係為左激勵士氣
依然執著我一兩句話  係針對12星  我都無話可說
反正當時選擇左呢個途徑去激勵  都預左有多少代價
但老實講成效顯著  大家越打越得心應手

再者  我依家先知你係有份打

最後  12星無正式嬴過loser  這點是真的
嚴格上黎講係我帶領既五人  最齊心既五人  哪五個也未曾輸過

其實當日第一次同流星k會面
係對望既時候  我認為流傳係眼神當中既  係敬佩大於敵意
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2008-4-15 23:07 發表

再者  我 ...
係對望既時候  我認為流傳係眼神當中既  係敬佩大於敵意
↑好正

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2008-4-15 23:07 發表

再者  我 ...
我沒打牙  sorry  smile哥 估唔到你做咩=認真 - .-
我岩岩講下笑姐
smile哥真係唔多識放x
Lancelot-S

咁我諗係你中文表達能力有點欠奉
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2008-4-15 23:12 發表
咁我諗係你中文表達能力有點欠奉
你文化太高

發新話題