32 123
發新話題

信我啦 - -          

[Close]

信我啦 - -          

唉
請大家相信我                                    

你入左LoSeR?
Lancelot-S

引用:
原帖由 滅。小汶汶 於 2008-4-27 22:02 發表
你入左LoSeR?
我地齊齊走定先._.個貼好快比人插變戰場a-a

人地拉左你入郡版 = =
唔代表係收左你-.-""
表現分 GG
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2008-4-27 22:11 發表
人地拉左你入郡版 = =
唔代表係收左你-.-""
表現分 GG
+1               

無眼睇~
| LoSeR | ToM

我正身ac -分 唔信你地去睇
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D1&page=1
個個都唔相信我 唉          
我真係有心入團架唉         

引用:
原帖由 lun19920807 於 2008-4-27 21:16 發表
我正身ac -分 唔信你地去睇
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=47812&extra=page%3D1&page=1
個個都唔相信我 唉          
我真係有心入團架唉          ...
岩岩山左L5 e+入LoSeR
-.-有點兒...
Lancelot-S

點先令到自己個ac有番分 
比人封左先用第2個 = =                      

有我系到你唔洗指意入到q_q"~

引用:
原帖由 S_kin 於 2008-4-27 21:24 發表
why?
Lancelot-S

私人+返一分比你 自己小心...
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 S_kin 於 2008-4-27 21:24 發表
皮我sup你
.. . the seal sword frenzy

我的ac番黎啦 多謝先
等緊你地的決定
真係有心入團的- -
**廣告**:[leon_of_kevin]

引用:
原帖由 滅。小汶汶 於 2008-4-27 21:26 發表

why?
你係msn講
話你都係loser嫁

32 123
發新話題