發新話題

M群

[Close]
係唔係淨係玩vs 既?????

steam id: 懶惰的貓冇魚食
功能: 開coop 14人, 寫插件

有意請pm我

小弟game id:HaKu
合作性:中下
槍法:中
無品程度:高
口臭程度:高
電腦配置:差
會開咪鬧人(即係有咪)
有半桶水插件技術
另外我個名都幾臭下
可唔可以入黎學下野

我想入
但我缺技術且低趣味

引用:
原帖由 haku0027 於 2010-5-11 22:08 發表
小弟game id:HaKu
合作性:中下
槍法:中
無品程度:高
口臭程度:高
電腦配置:差
會開咪鬧人(即係有咪)
有半桶水插件技術
另外我個名都幾臭下
可唔可以入黎學下野 ? ...
Haku 死開啦你

P.S : Haku = M群成員之一

以上回帖者

我平均每日一次巡查此帖 , 有意而成功加入者會盡快PM你 , 相反覺得自己冇乜自信既人 , 麻煩你唔好浪費空間同時間 , 既

然你自己都話技不如人 , 就咪回帖 . 呢度係俾大家攞出誠意既地方 , 唔係遊樂場 / 街市 !

本人game id:36danieleric
技術:.............中下lo- -
槍法:冇槍王咁勁= =
本人十分冇品、口臭無比
輸左會走場,win左會串人......
小生想學野....可唔可以比我入呀......

本人雖然係岩岩開始接觸對抗 但基本上我都可以救到人  合作到同絕對可以言語上溝通到 我亦都係長線場主 平時多數會係COOP1到開場  但正在考慮緊轉唔轉行去開對抗場 本人隸屬於CPT團 對於破解我可以話我自己搞得掂唔洗問人果D黎 但如果有時有問題真係唔識要問之前我絕對係VLAN同遊俠個壇到睇呢D問題既文章 搵下答案先(破解/更新方面我諗我多數冇咩問題 但如果要我講我會出現咩問題先會問真係有d難諗 到時再詳談下啦 )    但真係搵唔到我去問你地唔會介意架可- -?介意我可以唔係呢個群到問既... 本人msn係:[email protected]

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-5-12 00:00 發表
本人game id:36danieleric
技術:.............中下lo- -
槍法:冇槍王咁勁= =
本人十分冇品、口臭無比
輸左會走場,win左會串人......
小生想學野....可唔可以比我入呀...... ...
你又閃開啦 ! 36

P.S : 點解M群啲人咁無聊 ?

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2010-5-12 01:04 發表
本人雖然係岩岩開始接觸對抗 但基本上我都可以救到人  合作到同絕對可以言語上溝通到 我亦都係長線場主 平時多數會係COOP1到開場  但正在考慮緊轉唔轉行去開對抗場 本人隸屬於CPT團 對於破解我可以話我自己搞得掂唔 ...
已處理, 暫時加入 M群內.

請在加入群後, 將 M群名稱, 前面加上: 遊戲ID

謝謝.

你叫我pm你 根住你去左邊

引用:
原帖由 monkery 於 2010-5-12 01:44 發表
你叫我pm你 根住你去左邊
我回左你喇喎, 鹿哥!

本人game 名為:
tan
不會打字 ( game 入面無得用 q9 - -" )、只有mic 一個
對遊戲認識一般,中左肥仔水,有機會會盪失路
槍法不太好,經常因反應太快而team kill
熱愛跑步,為隊友開路,而且愛做肉盾,
以身先士卒的方法令隊友獲得跑online 的樂趣
而且愛與tank 打近戰,但不會爆cha。
對做感染者的經驗
有幾次有神tank 的贊賞,投石命率只有50% 左右
但不太會高撲 ( 肥仔跳除外 )
對所有飛射性攻擊有絕對信心 ( 口水妹、肥仔、雞巴 )
而對隊友就很好,對弱智人士就會講粗口
本人只是手痕發文,
曬下命而已 ( 我係瘋狂對抗o既頭號fans )

引用:
原帖由 tan99898989 於 2010-5-12 02:10 發表
本人game 名為:
tan
不會打字 ( game 入面無得用 q9 - -" )、只有mic 一個
對遊戲認識一般,中左肥仔水,有機會會盪失路
槍法不太好,經常因反應太快而team kill
熱愛跑步,為隊友開路,而且愛做肉盾,
以身先士卒的方法令隊友 ...
我 SERVER 屍仔超高血

加上部份特感一定 BOT 最頭人類玩家

無隊友支援, 跑ONLINE

行最前, 行最後

必死! 

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-5-12 02:38 發表

我 SERVER 屍仔超高血

加上部份特感一定 BOT 最頭人類玩家

無隊友支援, 跑ONLINE

行最前, 行最後

必死!  ...