發新話題

同你地呢d老翻Player玩,整污糟我

[Close]
引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-20 20:52 發表

樓主你仲未答我d問題
The only way to get a game is "buy"

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-20 20:52 發表

樓主你仲未答我d問題
佢選擇無視你 因為你唔夠佢多正版

100fps咪唔正常囉 人眼60fps 高fps係用於電腦無咁好用黎推

樓主你澳門人????????????

回復 125# 的帖子

你岩岩先講話download就係老番...
引我笑呀?一話實踐成語故事「自相矛盾」呀?
MyNameIs

人哋有錢洗唔曬,
比D我哋洗啦,做福人群呀

回復 1# 的帖子

咁你聽新歌..買碟...唔好上網down黎聽!!
玩老翻唔比我試玩下之後唔正版架!!
你唔知好唔好玩..你都唔會買架啦!!

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-20 20:53 發表
你岩岩先講話download就係老番...
引我笑呀?一話實踐成語故事「自相矛盾」呀?
你都唔追 post ,我答左啦,legal copy呀

老實講,大家都係鐘意玩game既人,又有咩需要一定要分別邊個玩正版邊個玩翻版呀,呢個版係用黎交流game心得同埋資料,唔係俾樓主囉黎拗D同game完全冇關既野,要拗知識產權,唔該去第二個討論區有關區域討論,唔好係到發起一D不必要既事端,你唔鐘意老翻玩家係你既事,你唔應該係呢個版拗D冇關呢隻game既野

你個標題代表一切啦 無人叫你黎vlan同d老翻玩家玩嫁 老翻都玩唔到steam server

唔講咁多

你知乜柒?

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-11-20 20:54 發表
老實講,大家都係鐘意玩game既人,又有咩需要一定要分別邊個玩正版邊個玩翻版呀,呢個版係用黎交流game心得同埋資料,唔係俾樓主囉黎拗D同game完全冇關既野,要拗知識產權,唔該去第二個討論區有關區域討論,唔好係到發起一 ...
冇計,人地鐘意哂命,哂錢多

引用:
原帖由 夜天 於 2009-11-20 20:54 發表
咁你聽新歌..買碟...唔好上網down黎聽!!
玩老翻唔比我試玩下之後唔正版架!!
你唔知好唔好玩..你都唔會買架啦!!
- -樓主會無視你嫁....佢岩岩先無視完我個問題

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-11-20 20:54 發表
老實講,大家都係鐘意玩game既人,又有咩需要一定要分別邊個玩正版邊個玩翻版呀,呢個版係用黎交流game心得同埋資料,唔係俾樓主囉黎拗D同game完全冇關既野,要拗知識產權,唔該去第二個討論區有關區域討論,唔好係到發起一 ...
版規有講 ?

如果係咁既我想問你邊樣會多d?_?
仲有....可能係你地既電腦技術明題.
加上如果唔係有我地玩........有人會同你玩咩?
自己玩你既單機啦.....
出post都唔諗下有咩後果.....
用下腦啦..明係比人話都仲要出

發新話題