發新話題

同你地呢d老翻Player玩,整污糟我

[Close]
引用:
原帖由 hungfat0729 於 2009-11-20 20:55 發表

- -樓主會無視你嫁....佢岩岩先無視完我個問題
d post 去得好快,追唔切~

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:55 發表

版規有講 ?
呢到唔係聊天區.......

回復 136# 的帖子

仲係答唔到wo!我唔係問題個方法lo
理解能力有問題呀?
1要人買正版?你比錢人買?
2人人都好似你咁有錢?
我減乘兩題比你
MyNameIs

引用:
原帖由 豪-p- 於 2009-11-20 20:56 發表
如果係咁既我想問你邊樣會多d?_?
仲有....可能係你地既電腦技術明題.
加上如果唔係有我地玩........有人會同你玩咩?
自己玩你既單機啦.....
出post都唔諗下有咩後果.....
用下腦啦..明係比人話都仲要出 ...
我好多steam fd 買左,唔洗同你地玩

樓主邊度人???????????

人地a level咁勁,我地邊夠串呀
人地有米喎,我地吹佢唔漲
不過我本人認為玩老翻十分「高尚」(意思已被樓主扭曲)
我玩得黎又唔洗錢又多fd,真開心

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:56 發表

steam fd
咁你現實d fd呢?

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-20 20:56 發表
仲係答唔到wo!我唔係問題個方法lo
理解能力有問題呀?
1要人買正版?你比錢人買?
2人人都好似你咁有錢?
我減乘兩題比你
好啦,無錢可以唔玩,遊戲唔係必須品
再講,玩老翻本來就唔岩,點講都係錯

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:56 發表

你都識講啦
你D steam FD
唔代表我哋要買正版

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:55 發表

版規有講 ?
唔係版唔版規既問題,呢個版新成立,好多規則都未成立,你個帖重點就在於知識產權,咁同l4d2有咩關je,你換左個game轉到其他game都係講緊知識產權啦,咁你發呢個post黎做咩先,呢到唔係吹水區,即使你吹都好吹D同l4d2有關既野,唔好吹D知識產權等概念

同你地d窮人食埋同一種野 會整污糟我?
平有平食貴有貴食 質數皆有出入

引用:
原帖由 r6g457 於 2009-11-20 20:57 發表
steam fd
咁你現實d fd呢?
現實d fd 現實玩
steam fd 打機一齊玩~

引用:

你唔洗同老翻玩咁你開post目的在哪?

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-11-20 20:57 發表

唔係版唔版規既問題,呢個版新成立,好多規則都未成立,你個帖重點就在於知識產權,咁同l4d2有咩關je,你換左個game轉到其他game都係講緊知識產權啦,咁你發呢個post黎做咩先,呢到唔係吹水區,即使你吹都好吹D同l4d2有關既野 ...
d人話某某player 唔好就得,我開個post 話老翻player 唔好就唔得

買左隻GAME唔去玩係到晒時間既?
你冇朋友同你玩丫?

發新話題