發新話題

同你地呢d老翻Player玩,整污糟我

[Close]
引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:57 發表

好啦,無錢可以唔玩,遊戲唔係必須品
再講,玩老翻本來就唔岩,點講都係錯
報警囉**不良詞語**咁不滿,唔好咁多屁放啦

引用:
原帖由 你同新手玩 於 2009-11-20 20:58 發表
你唔洗同老翻玩咁你開post目的在哪?
我要隔離你地留響vlan

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:44 發表

上網download 就唔係正版啦,you have a legal copy?
先話download 就唔係正版,之後又問番人有冇合法覆制?都係矛盾wo
MyNameIs

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:58 發表

d人話某某player 唔好就得,我開個post 話老翻player 唔好就唔得
一竹竿打一條船 同單單打打 :O)

引用:
原帖由 黃仁龍 於 2009-11-20 20:58 發表
買左隻GAME唔去玩係到晒時間既?
你冇朋友同你玩丫?
買左唔一定要玩,我買返黎只係想等我個steam game list 齊d ~

引用:
原帖由 hungfat0729 於 2009-11-20 20:33 發表
  唔合法 @@? 玩老翻唔合法? 咩道理黎 賣就唔合法姐 玩都唔合法 樓主個腦...有問題

諗深一層 無老翻出現 搵鬼知道有呢d GAME @@?
就好似 動漫咁 無BT下載 無人Post...會有人知道 套動畫既存在咩?

樓主 柒少陣... ...
哈哈, 小朋友,
使用盜版軟件係民事罪行黎架,
不過好多時版權擁有者唔會咁得閒逐個告啫。

btw, 樓主既態度真係有待改善

回復 158# 的帖子

有錢都可以唔玩,遊戲唔係必須品
我認我copy你
MyNameIs

樓主邊度人?????????

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-20 20:59 發表

先話download 就唔係正版,之後又問番人有冇合法覆制?都係矛盾wo
you have a legal copy 先係正版~
個老翻player話上網dl 正版game,即係佢download 老翻啦
無legal copy,就係老翻!

搞笑=]
STEAM唔只咁少GAME架啵!
好明顯你同你講既野唔多合理=]

回復 173# 的帖子

我估係火星~.~ .
MyNameIs

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:59 發表

買左唔一定要玩,我買返黎只係想等我個steam game list 齊d ~
齊d 你肯定水掣咁多年黎既game你買齊晒?我驚你連HL個製造商都講唔出

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:59 發表

kai   你lee d 味敗家仔lor

有人買完正版跟住又係咁周圍講,整污糟我

回復 174# 的帖子

我get唔到你講咩lo...老翻player話上網dl 正版game,即係佢download 老翻
MyNameIs

發新話題