發新話題

點解唔肯買正版?

[Close]
引用:
原帖由 22029205 於 2009-11-24 22:32 發表

即係你覺得整game果d人係錯
係為私利
所以佢地無資格再整game
你d邏輯真係勁到無人有 : o)
睇來你都唔係幾好bo ,有點智商既都知做緊既野係岩定錯,但係你是非不分,葉繼歡係用不法手段,咁做game果個係咪用不法手段?用下你聰明既腦袋吧

引用:
原帖由 saitom 於 2009-11-25 16:11 發表
就算我好好好有錢都好,,,,我都會玩破解...因為可以改好多野....同埋有d係正版做唔到既野
樓主知你心地好啦..知你好正義啦..你post個貼想點呢...

想插下d玩正版既人??

想show下你幾甘有錢?? ...
有咩係正版做唔到呀?

引用:
原帖由 arbenben 於 2009-11-25 15:36 發表

=.="
就萛有咩理由都好....用番版,破解版就係錯....哩個先係討論既ending
因為人地整左隻game出黎,,,有版權..講明比$先可以有....
唔用正版玩..係道德上,法律上都係錯

唔想比$唔想錯可以唔玩...
亦都可以唔比$錯住 ...
用番版,破解版就係錯,做水魚做傻仔就岩,咁你岩哂我錯哂ok喇

回復 168# 的帖子

其實佢地只係冇事做搵野黎做姐......就比佢地高級一D LO
不如CHECK 下 VLAN L4D2有冇BUG XD

回復 111# 的帖子

「食野都要比錢啦下化?」
我食野d錢都係人地比

「周街都有一定要有試食/試用你先會買?
試唔啱唔買有幾奇怪?錢都未比你就想要有售后服務?」
1.未試過既野我好小買,我買都係買試過既野
2.試唔岩咪唔買+唔用lo....

「你11版望完你確定大部分撐翻版既人意思唔係話玩翻版無錯?」
對,佢地都係講自己點解用老番,再激d都係講理老番做乜...

「我入黎做咩?
叫你班玩翻版既人唔好以為自己玩翻版係啱囉!」
「見到呢D正版翻版post無視左佢咪算」<--你呢句咩黎...
唉..強
MyNameIs

引用:
原帖由 holun316 於 2009-11-25 15:42 發表
一句講哂, 冇錢唔好學人打機~
冇錢就吾打得機?
咁冇錢係咪吾洗食飯?

你咁講大把人吾洗打機
你係咪歧視冇錢d人?

重有 吾好去dl 歌 電影 劇集 同片
記得支持正版

下載=冇錢丫!!!

事實 上依個帖 太無聊吧 有正版 就有破解版
就好似你買正版 你同學 唔買 唔通你同佢絕交?!

樓主(開帖果個用腦諗下先開啦)起到引起罵戰

玩破解勁快玩悶
所以我買左正版
我之前left 4 dead係玩破
玩左2個星期就變到好悶

回復 171# 的帖子

佢地宜家就係不滿:

本來我比錢先有得玩
宜家人地唔洗比錢 但佢地都有得玩

明明應該只有我呢d有錢人先可以享用ge野
點解你地班窮人都享用到(即問題:點解唔肯買正版)

結論就係: 有錢人想做到人冇我有 等自己高級d=-=''

回復 174# 的帖子

好似之前個條友咁話買正版就高尚d咁
唉...
MyNameIs

引用:
原帖由 KIRAFREEDOM12 於 2009-11-25 17:54 發表
佢地宜家就係不滿:

本來我比錢先有得玩
宜家人地唔洗比錢 但佢地都有得玩

明明應該只有我呢d有錢人先可以享用ge野
點解你地班窮人都享用到(即問題:點解唔肯買正版)

結論就係: 有錢人想做到人冇我有 等自己高級d=- ...
原來係咁..
可能人地打psp  ..nds d game都係用買

推推

回復 152# 的帖子

唔值得你拎錢出黎 但好玩 姐係咩?姐係 好玩 我冇錢? 係唔係咁    咁你買電腦都係la  係好top部機 但係唔值得你拎錢出黎????    你話得好玩 但係你又唔拎錢出黎回咩帖姐?玩老翻己經唔係太好 你仲話 唔值得拎錢? 有錢既人就唔玩正版  冇錢既人就想玩正版都唔得?

引用:
原帖由 BABY堯 於 2009-11-25 17:48 發表

冇錢就吾打得機?
咁冇錢係咪吾洗食飯?

你咁講大把人吾洗打機
你係咪歧視冇錢d人?

重有 吾好去dl 歌 電影 劇集 同片
記得支持正版

下載=冇錢丫!!!
...
唔好偷換慨念
打機唔係必須
無錢咪玩下OLG囉

引用:
原帖由 nathan1658 於 2009-11-25 18:01 發表

唔好偷換慨念
打機唔係必須
無錢咪玩下OLG囉
咁講到打機好似係必須咁
我只用食飯黎講

發新話題