發新話題

同你地呢d老翻Player玩,整污糟我

[Close]
引用:
原帖由 chris1701 於 2009-11-20 20:42 發表

咁又吹你唔漲,不過你logic咁高,咁高尚,無需要為左D冇結果既野而拗囉,

你讀緊a-level我諗你都知道有D野叫勉強無幸福囉

你點拗都好,你都冇辦法改變人地對老翻既睇法,你用D咁既態度去對人,我諗係正版玩家都唔會支持 ...
玩老翻就係唔岩,無話睇法問題~
無錢可以唔玩,唔代表無錢就要玩老翻!
The only way to get a game is "BUY"!

樓主,成功上位
yoyoyoyo

你唔好同我講 你去同Bill Gates講
要嘈上高登嘈 係度嘈上唔到位嫁

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:22 發表
玩老翻既只係偷人野既賊仔
我地只係上網dl正版game黎玩

引用:
原帖由 makhobun1 於 2009-11-20 20:43 發表
可以形容樓主既字係:傻,kai,死撐,扮曬串但係又唔識用大腦諗野

我偷人野冇比人拉,你買左又係冇比人拉,我唔洗錢,你要成大舊水,唔知邊個好d呢?

我就唔信你冇玩過老翻,你冇玩過vlan老翻,又點 ...
我一出就買 洗鬼用vLan

個人感覺...樓主好低x...
買隻正版又點?我夠有4隻正版啦
唔信係部機冇老番lo
正版=高尚?我無言 高尚唔多似係咁解lo...
仲有呢隻game唔係話買就買...未夠18歲唔買得lo...
要人買正版?你比錢人買?人人都好似你咁有錢?
無錢可以唔玩,唔代表無錢就要玩老翻?
有錢夠可以唔玩,唔代表有錢就要玩正版!

MyNameIs

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:44 發表

咁你來呢到搞事?

引用:
原帖由 pui726 於 2009-11-20 20:44 發表

我地只係上網dl正版game黎玩
上網download 就唔係正版啦,you have a legal copy?

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:44 發表

咁你就唔好黎vlan啦

上網dl就唔係正版 笑到

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-20 20:44 發表
個人感覺...樓主好低x...
買隻正版又點?我夠有4隻正版啦
唔信係部機冇老番lo
正版=高尚?我無言 高尚唔多似係咁解lo...
仲有呢隻game唔係話買就買...未夠18歲唔買得lo...
要人買正版?你比錢人買?人人 ...
4隻 咁少

引用:
原帖由 你同新手玩 於 2009-11-20 20:44 發表
你唔好同我講 你去同Bill Gates講
好嘈上高登嘈 係度嘈上唔到位嫁
高登 多正版 player,唔同呢到

肯定系傻仔!!~~~你依家系買左“一只game ge正版”,重點系一只game,咁就寸人l喇?咁我買一只金勞咪要飛上天去!!!~~~

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:45 發表

4隻 咁少
OMG,而家唔只串玩翻版的人,連玩正版的都唔放過

quote]原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 20:34 發表

無技術都好過你玩老翻 [/quote]
我唔角得用老番有D咩問題lol
可能你依加唔係,有一日都會用呀啦
又或姐你唔用老番,你D屋企人用尼,你D親戚用尼
玩正版好勁
洗唔洗拍手掌呀
唉,D人多錢過頭
拎D錢尼串人
玩正版唔代表有品lol唔該,玩老番都可以好有品lol,唔似你係度曬條死咸魚,好似有獎品禁
支持老番,咪用正版,你都吹唔Q我帳
你禁鐘意串人,我哋你用D禁慢既windows 啦

引用:
原帖由 aR.囝囝樂 於 2009-11-20 20:45 發表
肯定系傻仔!!~~~你依家系買左“一只game ge正版”,重點系一只game,咁就寸人l喇?咁我買一只金勞咪要飛上天去!!!~~~
我唔只一隻囉,睇下我steam account先啦

發新話題