發新話題

點解唔肯買正版?

[Close]
引用:
原帖由 hungfat0729 於 2009-11-24 19:36 發表

你係想講安慰呀 咩自慰....... 仲有唔係無錢買 係唔值得買 老正都要彈 咁買黎托?
你覺得valve會整個彈機game咩

無錢就唔好玩
vlan ser到時100人都冇睇你仲點玩

引用:
原帖由 ysh021003 於 2009-11-24 19:38 發表

你覺得valve會整個彈機game咩
自己去疑問區到望 頭一頁就有人話 正版彈到七彩
引用:
原帖由 =oo= 於 2009-11-24 19:39 發表
無錢就唔好玩
vlan區到時100人都冇睇你仲點玩
呢個情況 可能要等vlan管理員死左 先會有可能發生

回復 91# 的帖子

呢隻就已經係...
比我既感覺係...趕工出黎的 遲下至fix bug囧
MyNameIs

引用:
原帖由 hungfat0729 於 2009-11-24 19:39 發表

自己去疑問區到望 頭一頁就有人話 正版彈到七彩
已經放左解決方法
跟住做就冇問題

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-24 19:39 發表
呢隻就已經係...
比我既感覺係...趕工出黎的 遲下至fix bug囧
d人都唔爬下文先串人....正版又有bug 老翻又有 咁我不如玩老翻算 係唔係咁講先qaz

引用:
原帖由 hungfat0729 於 2009-11-24 19:41 發表

d人都唔爬下文先串人....正版又有bug 老翻又有 咁我不如玩老翻算 係唔係咁講先qaz
正版有保證
你就算彈game都好
起馬唔洗煩咁多野
重組=搞掂

回復 96# 的帖子

唔爬文個d超煩
懵下懵下咁,自己唔記得破解就話有問題
做錯step,又開個post嘈人話做得唔好 囧
結果係咩?比人嘈番轉頭...還好版主心平氣和的回佢...

正版個d bug係game入面既~(我估...)
老翻個d喇wo.....破解問題?(我唔知-v-冇玩)

那個....樓上...重組好像不關bug事...
MyNameIs

我0願將d錢放落生活上 都唔會 放落 虛擬世界上-0-(ps:冇破解的話0願唔玩)

回復 99# 的帖子

一串光陰一串金wo...........
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-24 19:48 發表
一串光陰一串金wo...........
200幾蚊波 食左去仲去-.-" +上e家又唔洗錢玩-. 我地e d 學生哥   lunch都成一個問題

我用老翻既...好正常 無事呀...正版好似係- - 玩玩下突然彈

引用:
原帖由 qolala 於 2009-11-24 16:18 發表
我屋企連埋條女4個人玩....
條數就係2xx x 4 ... 成千-.-
加上窮困-.-...呢隻game真係值
但左計右計就放棄買正版=.=
你地感情真好 =.=
4個大家平時又多玩又勁既話
4個一齊做vs神手=.= 諗都覺得難打

回復 101# 的帖子

咁你仲打機- -食左d光陰佢啦~~
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-11-24 20:06 發表
咁你仲打機- -食左d光陰佢啦~~
食野同打機2樣野黎波

發新話題