發新話題

平帝既集合貼,有關平帝既野請係度討論,入面包含平帝既影片

[Close]
XD!~

好正!!~~~~今日城市論壇真係超超超超超X100000好睇LO!~~~

所以記得熱例靜候這片出來~~

682加油吧!~~

快啲UP上YOU TUBE!~

今日頭場仲正正常常既平帝,第2場即時變左果個9up既平帝
令我地都好驚,仲話已經同左小俊結盟對付我地

平帝係唔當682係FD黎既,根本完全唔係LO

遲啲你睇下今日既L4D論壇,

我大力推薦比大家6月11日的片段千萬不要錯過呀!~
引用:
原帖由 682 於 2009-6-11 22:30 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1115449&ptid=136337][/url]
今日頭場仲正正常常既平帝,第2場即時變左果個9up既平帝
令我地都好驚,仲話已經同左小俊結盟對付我地
嗯!小俊你地應該出黎回應一下你地既關系,免得有不必要的誤會.

今日入得去既要之前預早報名,冇報既梗係以後補形式入,報左既人黎到梗係要ban後補啦,正常!

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-11 21:19 發表
比人ban左囉 入去睇 唔知出唔出得聲 講2句就ban左 班友當自己真係立法會咩
我地叫過3次你地閉嘴,但是你們仍然開MIC係度笑,所以管理員先BAN了

你地今晚場show我冇去睇呀==撞岩食飯時間
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-11 22:43 發表
XD

今晚最正呀!~~~

其實我今晚好盡力無上腦.....起馬無上盡XD

有進步,先人指路呢招真係有用XD

我得閒搵他黎指多啲先~~

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-11 22:43 發表
到最尾..我又變番做主角~_~..
Asha✯edee tria cuthbert'

回復 15# 的帖子

~.~收la 入左場 笑左一次 就ban 仲話叫左3次 一入黎唔知咩事一笑就話ban la

你d笑聲好正囉,
我聽到都笑左

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-11 20:50 發表

他們在搞辯論比賽..你看過現場就會懂了
岩岩先睇完,係有d無聊(指辯論)
不過可以睇得出平帝講野表面好有道理,
但實際上佢講既野係無立場,
有立場都好,佢都無以自己既立場再加以解釋= =''''。
齌講無point....

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-11 23:02 發表
~.~收la 入左場 笑左一次 就ban 仲話叫左3次 一入黎唔知咩事一笑就話ban la
叫了三次WO.,真係聽唔到都無偈

回復 22# 的帖子

叫了一次WO.,真係聽唔到都無偈

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-11 23:51 發表
叫了一次WO.,真係聽唔到都無偈
算啦~都過左去囉.....
不過都見識到平帝果種"無point吹水法"..
係第二次討論個標題,
佢完全係標籤左某幾個女玩家囉~~
仲話自己好有見地= =
我剩係覺得佢好低b..

引用:
原帖由 sabee 於 2009-6-11 23:56 發表

算啦~都過左去囉.....
不過都見識到平帝果種"無point吹水法"..
係第二次討論個標題,
佢完全係標籤左某幾個女玩家囉~~
仲話自己好有見地= =
我剩係覺得佢好低b.. ...
真係好勁,第2part一定勁高收視

發新話題