33 123
發新話題

夜戀﹏滅〞招收新血(輔手//控場)

[Close]

夜戀﹏滅〞招收新血(輔手//控場)

新團夜戀﹏滅〞招收1名新血 .. 識整影片直入
需有團戰經驗 ..
位置盡量是輔手..控場這兩類 ..
團規:
1.絕不能走場 ..
2.不可亂砲 .. 除左人地挑釁你在先 .. = ]
3.潛水一星期 .. 無交代理由~毫不猶疑即踢 ..
4.要經常參加團戰及練團戰 .. 除左有特別原因參加吾到 ..
5.最重要~同團友團員保持良好既關係 .. = ]
最後 .. 請有意者留言 ..
本團將用團測考核 .. = ]
請先講自己是單團還是雙團 ..
攪事無意者既請不要入 .. 多謝合作  
Ps:識整影片者直入 ..
[email protected]

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推

全能,大量團戰經驗

~.~

有冇msn,,安排我打場

我   技術一般

整片直入啦

在此補充 .. 本團m群有問題
請Add 本人 Msn ..
[email protected]

團規我全部都做到呀  但係我做唔到後面D=] 點算?

引用:
原帖由 離離原上草 於 2010-8-16 23:31 發表
團規我全部都做到呀  但係我做唔到後面D=] 點算?
唔係幾明你講既野 ..

引用:
原帖由 kkky 於 2010-8-16 21:20 發表
有冇msn,,安排我打場
已補上 .. 睇最上

我做不到

引用:
原帖由 [☆]S.ptusk 於 2010-8-16 21:18 發表

全能,大量團戰經驗
嗯..請加本團m群

引用:
原帖由 離離原上草 於 2010-8-17 00:22 發表
我做不到
原因何在- -?
第二則我明白 ..
但第5則及團測有什麼問題 ..?

支持強團;;]

引用:
原帖由     S:- 於 2010-8-17 00:23 發表
支持強團;;]
不是強團唷=3=
算是中級的信長團吧 ..
但多謝你的支持 .. = ]

33 123
發新話題