發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-8-14 22:46 發表
佢用Win7唔通叫佢用XP咩
use 2000

server 已於 coop 02 開
CPT 插件開發隊長

回復 1323# 的帖子

你個icon好...X 1210係XX會老大

已 update 2033 , 請各位 update
CPT 插件開發隊長

hi tea together
Lam Tin
fast
(1210 個頭抄我..sad)

佢個樣sevxn好多

COOP ser updated :新增煙彈及黏性炸彈模式

火彈 按 R 切換 成 黏性炸彈   (黏可移動物件也可(eg.玩家))

bommer汁 按 R 切換 成 煙彈 (毒煙) 人每秒扣2血,屍扣40-50血

CPT 插件開發隊長

回復 1328# 的帖子

係米可以痴住部車...TANK打唔郁果隻

coop意見反映

8-20 Fri玩完後,好像加了M60無限彈(不能用其他槍)、特感加多了很多(eg.不停出bomber/hurter,令到10-12個玩家想行都行唔到/全部死晒) > 好多人入黎試下左陣話咁樣唔玩走人,淨番幾個人/0人
比其他ser較常死ser(有時冇自動重開ser),最慘係d人唔再入番,得好少入番/0人
一關過到另一關開始/有玩家中途離場/重新開始一關,玩家大家身上既物品會互相調亂左
榴彈炮補充唔到彈藥
醫療兵重新開始一關後,彈藥沒回滿,依舊是用淨的數量
買CS物品無野出
火彈/bommer汁 模式轉換好像不穩定,對話框內的模式在2個模式間跳下跳下,有時轉唔到,有時疾下疾下
增加指令eg.掉下手上武器 / 重覆購買上次物品
有多個主武時,最好可以顯示番手上武器,而唔係無顯示><
如果可以既話,最好開埋半夜至早上啦,因為呢個時間有時少到得2個ser揀,無咩選擇,又唔好玩
希望考慮下我既意見啦

普感同特感太多?M60無限彈係突變模式(!mutation)投票先有M60無限彈打Charger

CPT 插件開發隊長

太多字唔想睇....
醫療兵好似用曬先加彈

1.已解決火彈/bommer汁 模式轉換 bug
2.有多個主武時,最好可以顯示番手上武器,而唔係無顯示><  用!dpa
3. 難度已大降低

如要用CPT server CS1.6 語音系統 ( !radio)
先下載 http://www.sendspace.com/file/qadx01
解壓至 left4dead2/

CPT 插件開發隊長

請玩家 update 2.0.3.4.
及 請

如要用CPT server CS1.6 語音系統 ( !radio)
先下載 http://www.sendspace.com/file/qadx01
解壓至 left4dead2/
CPT 插件開發隊長

N年後先SUPPORT 音效VPK,Valve 食得飯

其實好好奇..
想問下coop既iclass變splitter除左噴自己人,仲有咩用
同埋jockey有咩特別.. thx

發新話題