17 12
發新話題

加仔3 技升一次就0.5秒90傷太屈

[Close]

加仔3 技升一次就0.5秒90傷太屈

e+ 加仔3技   一開波就0.5秒90傷        升一次  就降1秒cd    +4秒燒既時間   同埋用多50魔

不如改
0.5秒   30/ 45 / 60 / 75傷
cd  25

用魔  80   / 100 / 120 / 140

使用時間   4 / 7 / 10  / 13

如果唔係既話加仔3技升1次已經屈晒機  升爆既話仲要燒成16秒 cd 20秒   幾乎清兵冇難度
秋風-  目標

咁樣加仔無人玩都似 ...

引用:
原帖由 WAIHUNG! 於 2010-11-17 00:37 發表
咁樣加仔無人玩都似 ...
加仔後期天生技同大技真係好屈
5% miss     800魔變木   有隊友係到幾乎唔死
秋風-  目標

回復 1# 的帖子

前期會比信長單殺架wo

隻英設計係咁
低傷左冇高強食兵技既優勢 想法太天真

加仔呢隻英低魔
而且佢係1隻秒殺英

高傷又如何
但係佢血小到死
只要佢殺d秒英
殺唔到既話就即刻比人反殺

加仔1lv比人雙電 血200-300 +多招技都死

你有冇諗過加仔大絕後期好無力呢
前期加30敏係勁
但係後期都係得40敏..一d都唔勁- -
你重要搞廢人地招技 = =

回復 9# 的帖子

康康hi
曲終人散

引用:
原帖由 啊康′ 於 2010-11-28 13:41 發表
前期加30敏係勁
唔單只果40攻 d防好勁

引用:
原帖由 啊康′ 於 2010-11-28 13:41 發表
前期加30敏係勁
加仔後期又有天生技屈   又有大絕加硬同40攻
秋風-  目標

反而我想改佢招大做(30靈活多1.2倍攻)

引用:
原帖由 bensonlau 於 2010-11-30 19:04 發表
反而我想改佢招大做(30靈活多1.2倍攻)
武田信玄果d英後期唔開大劈唔贏加仔  開大佢又有隱形走佬   就算出左石  佢招隱25%移速  死左又有變木  有隊友救= 88
秋風-  目標

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-11-30 23:10 發表

武田信玄果d英後期唔開大劈唔贏加仔  開大佢又有隱形走佬   就算出左石  佢招隱25%移速  死左又有變木  有隊友救= 88
武田唔算高攻既..係夠硬姐

17 12
發新話題