30 12
發新話題

又一次自創新英

[Close]

又一次自創新英

歌姬 本身1lv血量:900血 魔量:420魔 智英 中立英
天生技:神樂 被動技
把自己的歌聲升級 本攻擊力增大2倍 (本攻擊力姐係唔計物品和技能的加成)
w技:聖言歌曲 100/130/160/190魔 cd:32秒
全友方每0.1秒回復2/4/6/8血(包括自己) 持續5/5/7/7秒
e技:和平樂章 200/250/300/350魔 cd:50秒
在400範圍內令敵方禁言5/6/7/8秒
r技:失戀歌聲 被動技
歌姬1000範圍內減2/4/6/8%攻擊和2/3/4/5甲
t技:和平進行曲 1500魔 cd:400/380秒
把友方全部英雄送回自己的溫泉 等候發動時間為8秒
18lv技:天變歌頌 300魔 cd:150秒
可以使用天變、瀑布、狂風 每次只可3個使用1個 3個都持續15秒
-天變-在1300範圍內打雷 每道雷傷害400血
-瀑布-在800範圍內發出圍下瀑布 每水波傷害500血
-颶風-在800範圍內發出颶風 每秒受到180點傷害

我因無聊過度 又鍾意音樂 所以作出e個英雄
出裝方法 攻擊力為主 其次血量 如果真係有得出 認真諗下出咩裝好先玩

為左避免唔明白 講得清楚少少
天生技 w e技都無問題 r技既攻擊姐係全部既攻擊都會減低 係只普攻既傷害
18lv技 真係無問題 因為隻英本身無傷害到人既技能! 高傷過本身物品使用既傷害 咁又點呢?
希望大家可以諒解到 唯一有傷害既技能 難道唔可以高傷d咩?

我睇返晒d回覆 改左唔少 大技都改左 有回覆話 如果有e隻英 平手同阿市個大會變廢 如果你地都覺得咁既講
我只能話 隻隻英特色唔同 平手大救人又可以幫手殺人 阿市大救人+回血 e隻英大係救人+救大本...

t技:和平進行曲 600/880魔 cd:240秒
把敵方和友方全部英雄送回他自己的溫泉
play wt?

1 , 2 , 3 , 4技都係殺唔到人既
羽龍

回復 3# 的帖子

就係咁先考到你識唔識出裝

回復 2# 的帖子

咁要cd 400秒囉
一定有得玩

t技:和平進行曲 1500魔 cd:400/370秒
範圍距離都冇-  -?

可以使用天變、瀑布、狂風 每次只可3個使用1個 3個都持續30秒
-天變-在1300範圍內打雷 每道雷傷害400血
-瀑布-在1000範圍內發出圍下瀑布 每水波傷害500血
-颶風-在900範圍內發出颶風 每秒受到180點傷害

已屈 咁吾洗整風計 天變書la-_-

引用:
原帖由 乂天蝶卍 於 2010-11-23 22:23 發表
咁要cd 400秒囉
一定有得玩
後期送哂去死 個個等百幾秒
how play

回復 7# 的帖子

每‘場會戰都係人復左之後無幾耐又發過
一定保唔晒d人嫁wo
加上 e個要有技巧咁用囉
因為cd耐 要睇勢力係點 先定用唔用好

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-11-23 22:37 發表
範圍距離都冇-  -?

可以使用天變、瀑布、狂風 每次只可3個使用1個 3個都持續30秒
-天變-在1300範圍內打雷  ...
紅字為重點字眼
只可3個使用1個組係3個選1個用 用完cd

引用:
原帖由 乂天蝶卍 於 2010-11-23 22:52 發表
每‘場會戰都係人復左之後無幾耐又發過
一定保唔晒d人嫁wo
加上 e個要有技巧咁用囉
因為cd耐 要睇勢力係點 先定用唔用好
play團戰後期直爆z_z全輔技

引用:
原帖由 乂天蝶卍 於 2010-11-23 22:55 發表

紅字為重點字眼
只可3個使用1個組係3個選1個用 用完cd
九吾搭八
我問你冇範圍距離
你紅字「全部」做咩?

仲有
鬼吾知3個使用1個即系3個選1個用
我意思系咁吾洗玩la 天生有一個池田鬼神丸 風計 天變書
傷害仲要高過本身既裝

回復 10# 的帖子

其實e個英好廢
w e技好易破
回血 秒殺就得
禁言 18大就出魔水抗
係天生技同r技先對隻英有d用途
大技有d....
心照啦

引用:
原帖由 乂天蝶卍 於 2010-11-23 22:08 發表
把敵方和友方"全部"英雄送回他自己的溫泉?
直爆win了

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-11-23 23:02 發表

九吾搭八
我問你冇範圍距離
你紅字「全部」做咩?

仲有
鬼吾知3個使用1個即系3個選1個用
我意思系咁吾洗玩la 天生有一個池田鬼神丸 風計 天變書
傷害仲要高過本身既裝 ...
18lv技黎嫁 加上 3個都係可以用魔水抗
果技風唔係狂風 用魔水抗到
傷害高 又點姐 打手出魔水都gg佢啦

全部既意思就係無範圍 有範圍做咩姐
整到有範圍姐係救唔到人 幫唔到人 作出黎都無用用途啦