發新話題

[原創] 對吾住大家!!!

[Close]
我都好想睇下siukei1998  你點勁法 ....  我真係唔信你可以2個日出完可以2142+300攻再+2把破魔  ...

仲有你自己個POST名係鬼捉人有冇比我勁ga神手   咁你自己都話你自己個團D人好勁 又[[[2日2142到 cp杖都得啦(孤星 | 小謙) 佢一定得架唔係bug圖 bug圖佢 1日2142 3把cP杖 3枝2142攻塔但係我地係唔會開bug圖呢個係我地團係唔會比團友開bug圖ga]]
仲有 你又講冰駒係我地團架我地係fd黎加上我話過加呢我d團友就無敵孤星 | 小謙同我都係無敵仲有天煞 | 小希同冇人 | 識我
咁你講到佢地好似勁過你咁  神手之中的神手  咁你就味打鬼捉人有冇比我勁ga神手   小朋友一山還有一山高  你做人咁神  但你自己做下鬼  仲有你個POST好有問題  你自己打鬼捉人有冇比我勁GE神手  咁你想講的係你自己係人類神定係鬼神 你自己玩人類覺得自己好勁  你開ED POST 人地當你傻仔炸  係 可能你做人真係好勁  但係鬼捉人入邊有2個角色 你玩人好勁  但係你玩鬼  一樣係廢物  玩鬼捉人  係要玩鬼同人都好勁  個D先叫做神  明唔明  你個D唔係神  係(半神)    同你講最後一句LA  番去讀多D書 你打機你一世都可以打  但係讀書唔係一世嫁  你讀完書 仲有大把時間  你E+係到浪費自己的時間  倒不如讀多D書  做過有錢人..

笑話-.-我有話我好勁-.-? 有人聽到唔該話我知 我話你廢你唔代表我勁 加上我到冇咁講過 總有-.-你次次到話就有replay 但係 有冇-.-你玩到好勁?家陣 做人勁大把 你做鬼呢?不如-.-同我講神 你冇資格-.- 唔該

我頭先試左場啦 冇人同我搶cp 第1天光cp左96金 第2天光我cp完 鬼又唔打 cp 我變埋身係度打cp 打左陣 都係出得2把160同2142 係咁岩返去有小鬼黎殺埋佢先岩岩好出到3把+2142
要咁樣(勁少有既機會)先可以係第2天光出到3cp杖同2142

我岩岩睇完你個REPLAY  你個D唔係叫做神睇下你  有人供木比你E D 叫神  人地自殺就要唱
咁你咪好唔得行日日都要唱 辛苦你LA  仲有  唔係你隻鬼死左  你可以咁神 神手唔係一似你咁 你個D係團結  仲有起木方邊錯曬  起乘長你起到咁 真係好神  如果唔係隻鬼死左  你要用好多木 咁不如你自守仲好  同你講聲  你個D唔係叫做神  係傻仔..  講到自己咁神  咪又係一個要一幫手的人類   唔可以叫做神.. 同你講都曬氣  好似你E D 人只會覺得自己勁  但係你自己睇唔到自己的壞處  人地講比你知  你就話人廢  你D人真係厚面皮

睇完佢個rp o了咀...我未見過神手會咁起野囉

我開始覺得自己仲勁過你  起碼我唔會咁厚面皮  一日到黑都係到唱人  做你個D自稱神手的行為   我起碼唔洗人地供木  我都可以咁勁  我係一個神手教我出黎  我E+仲努力學更點解佢可以咁神  你E D 小朋友去問下人鬼捉人點玩LA  你ED起法=傻仔一個

我發覺vlan開bug圖既人比k y o多好多 入左黎2日未玩過1張正圖(除左我自己開)

哈..我第一次睇個rp果陣都笑左XD...你是我最敬佩的神手!!!

引用:
原帖由 [CS]o0o 於 2009-8-14 11:46 發表
我發覺vlan開bug圖既人比k y o多好多 入左黎2日未玩過1張正圖(除左我自己開)
你講黎有D咩用..  E到個題目係鬼捉人有冇比我勁GE神手..

引用:
原帖由 戒影乂愛羅 於 2009-8-14 11:20 發表
我都好想睇下siukei1998  你點勁法 ....  我真係唔信你可以2個日出完可以2142+300攻再+2把破魔  ...

仲有你自己個POST名係鬼捉人有冇比我勁ga神手   咁你自己都話你自己個團D人好勁 又[[[2日2142到 cp杖都得啦(孤星 ...
你都打左好多野下  但係講得都好有道理...

引用:
原帖由 戒影乂愛羅 於 2009-8-14 11:48 發表

你講黎有D咩用..  E到個題目係鬼捉人有冇比我勁GE神手..
即係想所有說話都話佢啦~.~?

我睇佢個RP個陣我都覺佢好(勁)  而且仲笑左..

引用:
原帖由 [CS]o0o 於 2009-8-14 11:53 發表

即係想所有說話都話佢啦~.~?
你都可以咁講...  一係你自己開個POST  我一定回你..

2日一定有2把cp杖加2142

你第2日13:00之前出到1把ga
跟住易d cp
咁就可以(3把cp杖)(2把cp杖加2142)

發新話題