發新話題

[閒聊] ○→BiG BanG←●(補充少時留意5#)韓流~WoRLD~(再小更新#5)

[Close]
引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-14 17:39 發表

夠識用'快'子都正常啦~ ~
出身於外國
其實食到就OK架啦==

我之前去紅磡果間韓點食韓國野
超好食
本AC分兩人使用其中一人只會發動漫很少會回覆只在動漫區回覆

不嬲都鐘意佢地

[120414] ACE床褥發布兩則允兒與徐賢CF
現在是少女時代!以後是少女時代!永遠是少女時代!

我諗,暫時黎d講少時既野都係返團版傾啦
反正係講緊bigbang
引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-14 17:13 發表
咁無野
影哥哥差我呢一帖 http://ipve.com/bbs/viewthread.p ... ra=page%3D63&page=1
洗唔洗呀,fb大把相,更何況幾多神級人士想睇都冇得睇那些年我仲要中三

有無BIGBANG 簽名圖...:"?

引用:
原帖由 食硬少時飯 於 2012-4-14 20:56 發表
有無BIGBANG 簽名圖...:"?
我甘岩幫人整緊
唯爰少時,b2st

有編輯,del左d編輯佢

少時又一個新post鳥

引用:
原帖由 伯伯鳥不起 於 2012-4-14 23:41 發表
少時又一個新post鳥
你有沒有看題目--

大家有J2的話,可留意到BIGBANG 稍後在K-POP 可留意到

引用:
原帖由 食硬少時飯 於 2012-4-15 16:43 發表
大家有J2的話,可留意到BIGBANG 稍後在K-POP 可留意到
呵呵 一直睇緊

正係睇BB B1A4 MBLAQ SHINee 2AM

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-15 16:56 發表
呵呵 一直睇緊

正係睇BB B1A4 MBLAQ SHINee 2AM
近排我至力研究緊BLUE點唱

引用:
原帖由 .★心碎× 於 2012-4-15 17:05 發表
近排我至力研究緊BLUE點唱
係就英文版
一個月應該ok

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2012-4-15 17:08 發表
係就英文版
一個月應該ok
睇到TOP唱fantastic baby rap果陣超勁
唱到好似炮彈咁
連珠爆發

發新話題