發新話題

各英雄教學(定時更新)

[Close]
引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-31 20:36 發表

知錯都唔去改番...笑
點解要改?
改完之後又點?你會順眼點?
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

再嘈禁言

引用:
原帖由 →檸£茶〃 於 2011-7-31 22:52 發表
再嘈禁言
佢整篇錯既野出黎比人參考都有分加=.=?
2技人,人地又可以魔水走,再反殺番你
不過我同意係原創內容

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-31 23:29 發表

佢整篇錯既野出黎比人參考都有分加=.=?
2技人,人地又可以魔水走,再反殺番你
不過我同意係原創內容  
唔好咁唔開心啦,
可能你下次都會有分加呢

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2011-7-31 23:35 發表
唔好咁唔開心啦,
可能你下次都會有分加呢
出親文都有分加架啦
檸茶超好人=.=我200分靠佢

其實只係錯左小小,作出修正咪得

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-7-31 23:40 發表
其實只係錯左小小,作出修正咪得
其實我唔知點改好

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2011-7-31 23:40 發表
其實我唔知點改好
原來同你講野真係要講到出腸
去番你個回覆到,右下有個鍵叫做編輯,禁佢一下
之後跳左去第2個畫面,反白你戈句[2技人,人地又可以魔水走,再反殺番你]
禁一下Delete,佢就會消失左
之後拉去最低禁一下編輯帖子就改到
睇黎又有新句
帖有得改?

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-8-1 09:33 發表

原來同你講野真係要講到出腸
去番你個回覆到,右下有個鍵叫做編輯,禁佢一下
之後跳左去第2個畫面,反白你戈句[2技人,人地又可以魔水走,再反殺番你]
禁一下Delete,佢就會消失左
之後拉去最低禁一下編輯帖子就改到
睇黎又有新句
帖有得改?
其實你分唔分得清 我唔知邊到改同埋我唔知點改好?
仲有紅字個part:why are you so funny!

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2011-8-1 13:22 發表
其實你分唔分得清 我唔知邊到改同埋我唔知點改好?
仲有紅字個part:why are you so funny!
你邊到改同埋改邊到我都答哂你啦啵

引用:
原帖由 C.羚角 於 2011-7-24 07:04 發表

無需點爆2技
點1下就夠
我要的是攻速
SKYPE RC
hung2014

竹中攻裝

d分唔見哂...一拎兩分又俾人扣兩分
出多篇 唔信咁冇運
點法 3132141122243355555555555555
開波 電褲
出去見到人就打佢兩下 壓人
因為竹中天生的關係 食兵太易了 所以電就留俾英雄吧
係時候5lv了 先1技伏住先
見人打佢一下 水元出黎 冰 電 打打打打打 =死
大技我係用作暗位爆塔 或者亂開博運殺人 1技無聊時就偷爆吧.
10lv既裝備應該要有 爆鋼 戒刀 神速(as you like)閃鞋 魔水
家陣你有戒刀 配合埋3技(人地有魔水就2技啦 雖然3技無視魔免)人地係郁都郁唔到慢慢搞掂佢(除非人地出神速 魔水 但係都行得好慢)
後期裝黎啦 91先 再85 再76 再黎多把鬼徹 白甲 風傷 (先出91 85 係因為竹中始終好豆腐 要硬返小小先得)
殺強王自己睇柒水條片..
最後期基本上係變左半攻法
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 hung2014 於 2011-8-2 12:54 發表
d分唔見哂...一拎兩分又俾人扣兩分
出多篇 唔信咁冇運
點法 3132141122243355555555555555
開波 電褲
出去見到人就打佢兩下 壓人
因為竹中天生的關係 食兵太易了 所以電就留俾英雄吧
係時候5lv了 先1技伏 ...
5lv時你2技先1lv,但3技2lv,建議3技學一下夠,2技升多下咁5lv就殺到人
btw支持攻裝,因為太爽

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-8-2 13:11 發表

5lv時你2技先1lv,但3技2lv,建議3技學一下夠,2技升多下咁5lv就殺到人
btw支持攻裝,因為太爽
果然太早2lv了吧
3技1lv -40% 2lv-50% 加埋戒杖100% 不過3技可以等有戒杖先2lv
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 hung2014 於 2011-8-2 13:13 發表
果然太早2lv了吧
3技1lv -40% 2lv-50% 加埋戒杖100% 不過3技可以等有戒杖先2lv
建議唔好太早學2lv3技,3技1lv乜都夠做=.=

發新話題