發新話題

[轉帖] [遊戲丁丁]海龜湯 新問題在#5232

[Close]

回復 163# 的帖子

殺到即可
答到即可

唔駛理咁多

回復 15# 的帖子

真係好難想像啵,又不是畫家的畫

咁似戈個話呀媽死左係個x場度見到個男仔好中意佢之後殺左佢家姐 , (可以去多次x場)以為又可以見到戈個男仔。
yoyoyoyo

引用:
原帖由 honamkam0 於 2011-7-28 20:22 發表
殺到即可
答到即可

唔駛理咁多
我都系甘話 雖然我系到串咀

引用:
原帖由 ㄗsメ小KiTˇ 於 2011-7-28 20:22 發表
真係好難想像啵,又不是畫家的畫
係,的確

引用:
原帖由 A_c 於 2011-7-28 20:23 發表
咁似戈個話呀媽死左係個x場度見到個男仔好中意佢之後殺左佢家姐 , (可以去多次x場)以為又可以見到戈個男仔。
BECAUSE I MISS YOU

回復 170# 的帖子

樓主出文啦~
我消化好準備刀叉

吾知點解覺得依個帖會過我個帖
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

問題3: (感謝LIJIAMING123提供)

一個剛死不久的人,走在離開人間的大路上。突然他碰到一個岔路口,一條通往天堂,另一條通往地獄。 每個路口旁站著一個女人,他可以問這2個女人一人一次,但是只能問同一個問題。(分別問2個女人同樣的問題)。 我們知道這2個女人其中一個只會說假話,另一個只說真話。最後女人成功到達天堂,到底個女人問既問題係???

提示:呢條係IQ題,唔洗點FF

答案係:      問”如果我問另一個女人去天堂走哪條路她會指向哪?“ 因為好既果個會話衰果個指向邊(A),第2邊(B)就一定岩,衰果個會話好會指向(A)因為佢係呃人

回復 174# 的帖子

最後女人成功到達天堂,到達個女人問既問題係???

最後呢句好似唔多岩

你想我點行啊惡魔?
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 kaka123 於 2011-7-28 20:27 發表
問題3: (感謝LIJIAMING123提供)

一個剛死不久的人,走在離開人間的大路上。突然他碰到一個岔路口,一條通往天堂,另一條通往地獄。 每個路口旁站著一個女人,他可以問這2個女人一人一次,但是只能問同一個問題。(分別 ...
咁即係唔夠好玩囉
yoyoyoyo

IQ題好悶 冇得FF

引用:
原帖由 A_c 於 2011-7-28 20:30 發表

咁即係唔夠好玩囉
嘛.................呢條都幾簡單,撿分題(希望肥佬打本)

大家慢慢估
我去搵搵問題先~

發新話題