發新話題

[影片] 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

[Close]
引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 21:02 發表

認得唔叫識叫咩? 你識唔識中文呀白痴仔,識唔識一回事,熟唔熟另一回事,識一定要熟? 智拎障
識你?下

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-22 21:02 發表
叫你出黎玩又屈人吹自己多FDCAP番出黎邊句講過OK?

拿我黎黎去去剩係強調幾樣野姐,
粒水青頭龍絕技
走住黎吊,縮係間狗屋度唔出街屈番人無FD
老屈人MH屈到整埋片都重未捉到,一係扮LAG走場,之後縮係間狗屋度R水吹
吹 ...
死跟CP呢? 死跟CP? 死跟CP 已經唔存在喇

傻系

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-22 21:04 發表
你剩係識用幻覺諗人同扮睇唔到既姐,重有第招?
見到你D FD先係幻覺下話? 人影呢? 開埋POST招緊呀 成兩個月都唔止,都冇人話識阿法狗,係咪個個狗樣差唔多認你唔出?

人地MH狗就話有資格出黎打信證明唔係MH,跟死CP狗想出黎打信證明自己冇死跟? 傻狗?

唔好話出黎打信,3分唔滅號我都唔會同你打,傻系你柒左想搵野翻身? SOR冇機會

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 21:10 發表

見到你D FD先係幻覺下話? 人影呢? 開埋POST招緊呀 成兩個月都唔止,都冇人話識阿法狗,係咪個個狗樣差唔多認你唔出?
而家比你是但簡5件,今晚打得?

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-22 21:05 發表
識你?下

佢唔識我,我識佢,有咩問題?

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 21:12 發表
唔好話出黎打信,3分唔滅號我都唔會同你打,傻系你柒左想搵野翻身? SOR冇機會
7左想番身?走住黎吊都有資格同我講7可?

回復 171# 的帖子

你想證明全部成班睇住你柒?

回復 173# 的帖子

唔係想翻身做咩要挑我3分? 條片係我柒既話你要挑我3分比機會自己柒咩? 會唔會呀?

明顯個個都知係你柒死跟住CP啦

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 21:14 發表

佢唔識我,我識佢,有咩問題?
咁全世界應該都係你D人

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-22 21:15 發表
你想證明全部成班睇住你柒?
又扮傻仔7.7

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-6-22 21:16 發表
又扮傻仔7.7
你有D所謂路人FD都比我吊過,都唔出黎撐你,點睇?

點解你要成日開新AC同R人玩? 因為你成日比人KICK同埋唔跟人既話冇人比你入場

柒完仲想挑我機羅尾彩 收水啦

發新話題