發新話題

[閒聊] PUZZLE AND DARGONS -P.1更新左

[Close]

回復 179# 的帖子

如果吾玩屬性隊
我覺得 奧丁 赫拉 濕婆 木龍騎 木北歐 加人地天照 or宙斯 不錯玩法

回復 181# 的帖子

與其木北歐不如木印
1.5倍木攻 招主動技擺明for屬性隊
木印係水變回 用黎撐隊中回血吾錯

引用:
原帖由 KtPoOr∮雄 於 2013-1-26 17:15 發表
玩左3個月左右..中意可以加...加左講一講..
求加.新手一個!
要借你D野來用!

163.551.551
岩岩先down到泥玩sosad
-Leung Ka Ho

已上癮  日日起碼唔夠電3次 e+要叉住電玩

死啦 用1GB plan e+5日都去左100mb左右

卡左係到

求教點玩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

引用:
原帖由 hkl0vekk 於 2013-2-3 00:35 發表

卡左係到

求教點玩
37lv 咁多格仔...有d料            

引用:
原帖由 蜂后. 於 2013-2-3 12:38 AM 發表
37lv 咁多格仔...有d料            
好麻煩  咁多龍仔
都唔想掉  又冇位用
咪開位
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2013-2-2 23:45 發表
已上癮  日日起碼唔夠電3次 e+要叉住電玩

死啦 用1GB plan e+5日都去左100mb左右
呢隻game吾多食流量
我用電腦usb叉住電玩 係不升反跌:L

回復 186# 的帖子

我之前打呢關 都係用根性 (紅)晶 隊
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

回復 189# 的帖子

嗯 但1日至少都食10-20mb

我叉住電就會升

得閒貪手感就唔叉住

引用:
原帖由 bossosad 於 2013-2-3 02:02 AM 發表
我之前打呢關 都係用根性 (紅)晶 隊
我崩潰 卡左三日仲未打到
[/URL]

回復 192# 的帖子

太低血冇根性隊長 卡關係甘架啦
前期過關根性隊長 拉一隻大天回 吾會好卡 幾易過

我10lv
-6抽左隻火哎
完全5識玩
Btw一日要用10-20mb- -?
[

回復 186# 的帖子

撑屬性4倍隊過吧... 極夜基本上都係靠撐攻就過到了吾洗技術的

發新話題