發新話題

[交流] ║FATE Zero║ & ║FATE Stay Night║

[Close]
睇黎好多人都唔知- -

其實聖杯係實現唔到人願望的

引用:
原帖由 藍天★小馬 於 2012-6-26 12:11 發表
睇黎好多人都唔知- -

其實聖杯係實現唔到人願望的
實現到
你話要做全世界最有錢既人
佢就會殺晒全世界有錢過你既人
就係咁上下

回復 257# 的帖子

咁吾怪得切嗣要破壞個聖杯
最後聖杯被saber破壞左???

引用:
原帖由 WATER.way 於 2012-6-26 23:02 發表
咁吾怪得切嗣要破壞個聖杯
最後聖杯被saber破壞左???
小聖杯係被破壞左

岩岩睇晒  其實都唔係好明佢講咩 不過睇返上面d comment又明返d咁

fate zero 對我泥講都係有少少悶  可能d野太深 我難理解

都係簡單d既野岩我多d

不過佢地打果陣都幾好睇既  好似之前打caster咁 我覺得都幾刺激

仲有Rider同Archer打果集 感動我阿

個結局 太悶了  同  太快...
加上佢成條片 做得太急啦 個人認為

引用:
原帖由 king♂風 於 2012-7-5 17:32 發表
個結局 太悶了  同  太快...
加上佢成條片 做得太急啦 個人認為
我覺得係不知不覺間 f/z就做完  assassin同lancer好似死得有d求其咁

可能因為認為f/z套野應該係主要睇佢地點打 然後奪杯

但係當中好似有好多哲學既野 同埋 rider,berserker好快就死左, saber與archer之間既對決都太快完

所以感覺上就快左少少

不過哩d就係fate zero既風格呱(?) 總結佢哩套野都唔差 只係我成日睇佢地講野睇到恰眼訓

引用:
原帖由 shui541 於 2012-7-5 20:25 發表

我覺得係不知不覺間 f/z就做完  assassin同lancer好似死得有d求其咁

但係當中好似有好多哲學既野 同埋 rider,berserker好快就死左, saber與archer之間既對 ...
成套野 就係睇佢地點搞個聖杯 搞完就gg ...
做得快唔係風格 只係作者諗唔到點整落去

支持 好中意fate系列  saber :kiss: :kiss:

引用:
原帖由 shui541 於 2012-7-5 20:25 發表

但係當中好似有好多哲學既野 同埋 rider,berserker好快就死左, saber與archer之間既對 ...
archer同saber既對決留左係fate stay night
奇策士とがめ。

發新話題