21 12
發新話題

Left4Dead2 Spitfire [part3]

[Close]
只系想發表下意見,有咩得罪,系度say sorry ,冇系vlan玩L4D好耐,最近自己部電腦無知點解開唔到game,只系平時得閑同班fd去網吧玩44(一班人系度玩ge感覺一流,唔順超距25撲,就即刻行埋去搞下距,真系唔錯,)... 遊戲名同vlan個名一樣...

: )

引用:
原帖由 aR.囝囝樂 於 2010-2-4 08:24 發表
只系想發表下意見,有咩得罪,系度say sorry ,冇系vlan玩L4D好耐,最近自己部電腦無知點解開唔到game,只系平時得閑同班fd去網吧玩44(一班人系度玩ge感覺一流,唔順超距25撲,就即刻行埋去搞下距,真系唔錯,)...  ...
依咁間網吧咪好迫
我去網吧都好多人一齊去玩XD
講笑姐

tube:benchuchu1987

跟你學到好多正位

引用:
原帖由 ericchoi1019 於 2010-2-4 16:46 發表
跟你學到好多正位
多謝先
一個月連拍三段太辛苦了
下一PART應該會係我L4D2最後一段片
呢段應該會遲好多先出到
因為有好多條拍落左都冇放落去 有D仲係L4D1既添仲諗緊放唔放 因為真係冇咩音樂夾到
好在DEL左我自己套PART1 果時7佬拿拿林就上傳左 為左趕工
乜野垃圾都放左入去 好後悔
到真係對彈牆識多左少少咁多(好少)既時候 就已經出左L4D2-_-
而家想有D野留念下都唔得
好掛住L4D1既HUNTER彈牆動作...
PART5會總結晒一D 小技巧落去
例如
TANK有D咩TRICKY野可以幫到自己進攻(L4D2)
SMOKER INSTANT KILL(L4D1+2....PS...1唔知有冇刪到)
HUNTER+SMOKER COMBO INSTANT KILL既位(L4D2)
(呢個可能難拍D 因為係岩岩同日本團打果時學)
同一D比較少人知道既高撲位(L4D1+2)
同CHAR側爆既安全D又易爆D既方法(L4D2)

PS.都係果句
好似三哥咁話 再勁都有倒下既時候 又唔係個個都係職業PLAYER
而且我冇話我勁 只係將我知道既拍出黎
你唔想我講 我咪唔講囉...遲早都會有D小TRICKY既比人拍出黎既
差在外國人先定係國內人先既姐....

樓主,你片裡頭d單牆跳又勁左@@

係咪跳完向下望少少就睇到d人?

引用:
原帖由 yiuwants 於 2010-2-5 17:12 發表
樓主,你片裡頭d單牆跳又勁左@@

係咪跳完向下望少少就睇到d人?
抬舉

理論上係@@
至於做唔做到....
就睇騰空跳既熟練度

21 12
發新話題