發新話題

Smile新團 vs GOTsense

[Close]
放到咁大目的是...???.....

引用:
原帖由 尐洛xP 於 2010-5-20 21:58 發表
段片有一part太有攻擊性

希望樓主修改完再重新放番上黎=]
有同感 , 應該係 0:53 - 1:00 這Part.

分明 Smile 戰團 對 GotSense 有強烈既挑釁性 , 有好多地方 (唔只以上提及的) 都表現出輕蔑既心態 , 好似想話俾人知 Smile 戰團實力上永遠優勝過 GotSense .

從片中出現既字詞 , 相信該隊非香港團隊 , 可能正如樓上既人指係台灣隊伍 , 咁都一點都唔出奇 , 好明顯兩隊都係正版, 跨國比賽屢見不鮮 .

而樓主既身份同資料所得 , 一係「分身」, 一係從未接觸過vLan , 如果對方真係台灣人 , 無入過vLan不出為奇 , 而佢哋可能知道 GotSense 係 vLan 都有出沒 ( Heter 呀..... ) , 所以用新account出現係vlan post 段片出黎係合理的 .

點都好 , 從段片所傳遞既訊息 , 又或是樓主不明既身份可以睇得出 , Smile 戰團 好明顯存心挑釁 GotSense , 標榜己方「華麗」既素質 ( 「放棄任何一個隊友 沒有前進既意義」之類既嘢 ) , 突登文上黎似乎針對 vLan 既玩家 .

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-21 03:59 發表

有同感 , 應該係 0:53 - 1:00 這Part.

分明 Smile 戰團 對 GotSense 有強烈既挑釁性 , 有好多地方 (唔只以上提及的) 都表現出輕蔑既心態 , 好似想話俾人知 Smile 戰團實力上永遠優勝過 GotSense .

從片中出現 ...
睇贏輸太重了
誰想要 (?)

引用:
原帖由 пΛ✓iL. 於 2010-5-21 07:55 發表

睇贏輸太重了
而家唔係輸嬴問題 根本就係果一part太有攻擊性

打44 訓低左冇行為能力有咩出奇? 我唔覺得拎呢d野黎突顯會型D囉.

同我放開個呀

引用:
原帖由 尐洛xP 於 2010-5-21 09:54 發表

打44 訓低左冇行為能力有咩出奇? 我唔覺得拎呢d野黎突顯會型D囉.
最型係3條友過關夠膽死話自己不放棄任何一個隊友

仲未明點解 0:52 個到係26唔係25

引用:
原帖由 尐洛xP 於 2010-5-21 09:54 發表

唔好話訓低左有咩出奇
26都冇乜出奇..直撲26._.
誰想要 (?)

引用:
原帖由 alko 於 2010-5-21 14:33 發表
仲未明點解 0:52 個到係26唔係25
有揷件 你鍾意個高撲上限 1000都得

引用:
原帖由 пΛ✓iL. 於 2010-5-21 16:32 發表

唔好話訓低左有咩出奇
26都冇乜出奇..直撲26._.
直撲26 街場人都做到 ~_~
不過人地好明顯係串緊....

引用:
原帖由 傻MoUsE 於 2010-5-21 19:34 發表

有揷件 你鍾意個高撲上限 1000都得
我仲以為團戰唔會用插件既tim

唔認為NO GOD認真玩緊,係段片度

PS:
Heter打Witch個度笑左

呢個團隊擺明睇唔起香港人玩L4D2
有心串Got...
YuK

引用:
原帖由 22029205 於 2010-5-21 13:44 發表

最型係3條友過關夠膽死話自己不放棄任何一個隊友
型/7 is only divided by a line

引用:
原帖由 yukpui003 於 2010-5-21 22:47 發表
呢個團隊擺明睇唔起香港人玩L4D2
有心串Got...
我想問呢個所謂o既新團唔係hk人團黎@@?
其實打團戰對抗唔係通常都係開個高對場黎玩o既咩~但高撲額害呢個插件用黎都唔知想點-.-"set咁高俾你撲到又點又唔係威o的,只係感覺上係靠運~其實有邊個高手係下下都撲到25仲要未失過手先?
拍片無問題~但拍片黎串人就好大問題~"~

發新話題