發新話題

請刪帖

[Close]
引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-8-8 06:26 發表
都無人開既
因為最近發生唔少事 , 所以先暫停一切進度 .

現已恢復正常 , 並於星期日全面直擊多幅爭議性高又令大家期待既地圖 .

我想問點解我入到去smalltown個地圖天空會變左紫色ge?

回復 17# 的帖子

請問你安裝了Addon support 未?

回復 18# 的帖子

安裝左vlan個Addon support v2.6

回復 19# 的帖子

{遊戲選項} > {視訊} > {進階設定} > {著色品質 Shader Quality} 設定為 {中} 或以上 .

引用:
原帖由 whpigpig 於 2010-8-8 18:12 發表
{遊戲選項} > {視訊} > {進階設定} > {著色品質 Shader Quality} 設定為 {中} 或以上 .
好多人都唔知 Skybox 既問題 ........

自己開住都得      同fd 玩完哂d場
有d l4d2 既場係抄l4d1  
好似飛機場l4d2 有個場同l4d1個飛場差唔多
只係l4d2 最後走係入油,l4d1 係call救援

call 救援好玩d

RD 想問下是否個圖(dead street 2)有問顕, 定係我視訊set錯野 ? thanks
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

嘻嘻,我一直都想一次過下載所有地圖
@@
加油樓主--

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-9 19:02 發表

call 救援好玩d ...
好難GET到你既意思 .....
引用:
原帖由 johng0102 於 2010-8-9 22:48 發表
RD 想問下是否個圖(dead street 2)有問顕, 定係我視訊set錯野 ? thanks
- 重新直接 IE 下載地圖
- 更新顯卡驅動程式
- 將視訊調至最低
- 單人模式開啟
- 將其他非官方地圖拎走
引用:
原帖由 肥料之神原 於 2010-8-9 23:18 發表
@@
加油樓主--
咪玩我啦大佬  呢度暫時得 L4D on L4D2 project 咋 !

引用:
原帖由 肥料之神原 於 2010-8-9 23:18 發表
@@
加油樓主--
請不要放置太多maps在addons folder,以免彈Game或不能進入遊戲。

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-9 19:02 發表
call 救援好玩d ...

你所指的地圖是DEAD AIR?

作者只是加入L4D2的原素,基本上作者沒有太大的修改。

点解唔顺便上传到115……

唔錯呀..幾鍾意
|桃緣|

引用:
原帖由 erer5354 於 2010-8-11 08:54 發表
点解唔顺便上传到115……
由于 115U盘 进一步限制下载速度 (比上载更慢) , 费时而低效率 , 所以改用为 Meidafire 免空 .
引用:
原帖由 GRavE魚i. 於 2010-8-11 10:31 發表
唔錯呀..幾鍾意
攞分唔該去第二度 .

我仲用緊20.23 (好新呢 ) down哂Addon Support  個d野 1個格仔都無
但係一轉20.31   d格仔出返哂黎 係咪更新要重安Addon Support 安個陣我按佐全部取代
咩事?     down Addon Support  down佐好耐 唔想再down

發新話題