發新話題

其實貴團的流星k 坊間講到 真係咁屎咩-__-

[Close]
後浪//_前浪

遲d就會出遍
其實貴團的天下為|神  坊間講到 真係咁屎咩-__-
笑看vlan

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.I 於 2011-7-13 18:26 發表
我記得以前我打路人只有屠人

???? GAG峰時代 , 如果搵得番d rp就好了
按圖即可進入信長之野望區

十二星vs No

傻仔05又出黎

想當年的第一...

流星k
個名我覺得好正
而我比我既印象就係佢隻炮神,,
1講起佢就諗起隻炮神,,s_m
而佢就係我槍炮神既偶像;D

仲有係到借問聲
以前既76toy係e家既...?((其實我唔記得佢係咪叫76toy ,,總知最頭個字係個7字黎
5係幾識佢,,but佢枝槍又係sm勁.......

引用:
原帖由 葡萄 於 2011-7-16 02:51 發表
流星k
個名我覺得好正
而我比我既印象就係佢隻炮神,,
1講起佢就諗起隻炮神,,s_m
而佢就係我槍炮神既偶像;D

仲有係到借問聲
以前既76toy係e家既...?((其實我唔記得佢係咪叫76toy ,,總知最頭個字係個7字黎
5 ...
76toy冇玩了
佢 = 香港最強主攻手
勁過兵王可樂
^^

引用:
原帖由 奪寶耆英 於 2011-7-16 18:19 發表

76toy冇玩了
佢 = 香港最強主攻手
勁過兵王可樂
^^
真/假?

引用:
原帖由 葡萄 於 2011-7-26 20:50 發表

真/假?
梗係真啦 佢係loser同smileboy差不多級數
**廣告**第三屆官網盃 佢咪正選出賽lo 不過聽人講佢玩龍之谷定考試退做咋嗎 so 個朵唔係咁響
76toys>coolrain>可樂 ←個人意見

我兩年前都聽過流星k玩槍神同佐佐成政好勁
睇佢之前d片都見過

流星_K  細細個就睇佢RP
76toy 真係唔係幾識
SMILEBOY 玩主力都好強既咩@@

流星k牙嗎 我地細細個就睇佢打信長架喇
佢系用隻手黎玩架嗎.拿我冇講錯喇
ときさき くるみ Tokisaki Kurumi

打j太多已經變成0反了

引用:
原帖由 ★sIuhEI×. 於 2011-7-28 22:28 發表
流星k牙嗎 我地細細個就睇佢打信長架喇
佢系用隻手黎玩架嗎.拿我冇講錯喇
笑了

聽閒有隻叫hana既都係跟精k玩槍

發新話題