發新話題

插眼的藝術(非教學)

[Close]
引用:
原帖由 No-competitor 於 2013-6-13 02:26 發表
出隻塔里克都夠坦啦
AD: 塔里克,只會坦幹嗎, 都不打人? 沒有輸出。  < 低端的話。

回復 16# 的帖子

咁都要睇隻AD出咩架姐

想問你地,插眼同裝備你地點平衡呢?

又想賜教,上期人地問完你都未答,又想開賜教post???

128樓 做咩唔應人?人地咁有心回應你

你插晒啲眼人地去暗位開你戰你仲邊有眼呀 等比人ACE啦傻仔
人地出左先知清晒你眼你開戰果陣都提供唔到視野啦

我相信佢敵人就算知先開戰都冇時間清你眼啦

插眼係一門高深ge學問
要根據當時ge形勢,而需要不斷變化你插眼既位置,吾係死插某一個位就得
如果插得好.一個紅石眼+真知已經足夠
:handshake

舊POST唔應開新POST

不過今次既POST比上POST質素好D

除左最後果句
每3分鐘買10隻紅眼<<<

引用:
原帖由 shui541 於 2013-6-13 16:03 發表

除左最後果句
每3分鐘買10隻紅眼
3 分鐘十隻
平均3 分鐘1250。
你果場都四十分鐘,計你二十分鐘開始紅眼戰,

20/3=6次買十隻眼

6*1250=7500
------------------------------------------------
你講真定假( 我數學好差)

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2013-6-13 18:08 發表
3 分鐘十隻
平均3 分鐘1250。

20/3=6次買十隻眼

6*1250=7500
------------------------------------------------
你講真定假( 我數學好差) ...
佢打top玩sup mode 我地呢啲凡人係唔會明 已經火星左

天材
放重點位置好嗎?差唔多同一個位插幾隻   完全無腦燒錢
你到底銅幾

次次見親你既post都有獨特見解.

又話0兵sup

引用:
原帖由 Awakening. 於 2013-6-13 12:46 發表
你插晒啲眼, ...
人地去暗位開你戰,你仲邊有眼呀? 等比人ACE啦傻仔
答︰
.再多的眼都無可能睇晒成張圖,雖然所有玩家都想MH,但係夢想同事實係2回事(除非你可以自由穿梭夢想與事實)。
.至於你問我眼,你好似計漏左我個偵察術BO
.至於比人ACE,我地ACE左人,sorry

人地出左先知清晒你眼,你開戰果陣都提供唔到視野啦
答︰佢色清我地唔色搞佢架咩? 眼白白睇住D眼送$? 唔會! 開戰果陣無視野? 你好似計漏左我個偵察術BO

我相信佢敵人就算知先開戰都冇時間清你眼啦
答︰唔明,你前後好似自相矛盾咁
引用:
原帖由 1a1a 於 2013-6-13 13:10 發表
插眼係一門高深ge學問
要根據當時ge形勢,而需要不斷變化你插眼既位置,
答︰岩! 我有咁做。

吾係死插某一個位就得
答︰我冇死插某一個位。

如果插得好.一個紅石眼+真知已經足夠
:handshake ...
答︰分析安全級別︰極危險 = 雷達失靈! 請留在塔底或基地內
引用:
原帖由 shui541 於 2013-6-13 16:03 發表

除左最後果句
每3分鐘買10隻紅眼
對手係EVE,無計 (為左佢我地要犧性好多野)
引用:
原帖由 極死●朽木 於 2013-6-13 18:08 發表
3 分鐘十隻
平均3 分鐘1250。

20/3=6次買十隻眼

6*1250=7500
你講真定假( 我數學好差) ...
果場得到的$ = 12,445
紅眼石          = 1550
賢者之石      = 700
加錢冰杖      = 1600
機動隊長鞋   = 1750
剩餘$           = 12,445 - 1550 - 700 - 1600 - 1750 = 6845

$6845 / $125 = 54隻紅眼(未計有D出綠眼有D用左Oracle)

即係我買左10隻眼5次左右

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

每次有人問樓主係銅幾 佢都會選擇性回答
總結: 樓主一係**侮辱成份**+廢柴 一係就假膠

發新話題