發新話題

火影忍者討論區見習版主

[Close]

回復 15# 的帖子

..................同意

我想知幾時先選到版主呢!?

回復 17# 的帖子

一直都沒什麼人 自薦...

我也好想快些找個版主回來

而家想搵個版主問下野都吾得-_-

回復 19# 的帖子

想問咩??

我希望可以做到 火影版版主

簡單之個人資料﹕年齡、性別、在職/求學中、聯絡方法
年齡:16
求學中
聯絡方法:
msn/e-mail: [email protected]
2.申請見習版主原因?應該希望可以整旺反vlan火影區
3.有否管理版區經驗? 冇bo^^
6. 最常上網時段:每日7點到11點
                                                                           有心冇力...火影區再唔調教下  玩完了火影就

要番學
聯絡方法:
2.申請見習版主原因?因為我玩火影好有經驗 我對佢有好深感情 識左好多朋友so 想有更多人識火影
3.有否管理版區經驗? 有 係其他論壇
6. 最常上網時段:每日6點-12點

我係vlan玩都好耐了 平時冇幫vlan火影出一分力 但見我老死米米好想火影興起 比佢感動到

拉埋我落水都得... 小月 -,-加油 __希望有合作的一日.~!
           一齊整旺火影版..

單之個人資料﹕年齡、性別、在職/求學中、聯絡方法
求學中
聯絡方法:
e-mail: [email protected] / 論壇pm
2.申請見習版主原因? 玩左火影好耐, 唔算太廢, 希望可以吸引更多人玩, 不論是1.133 還是其他版本
3.有否管理版區經驗? 沒有
6. 最常上網時段:每日7點到11點

Obama萬歲!! 火影萬歲!! Obama萬歲!!Obama萬歲!!

1.希望申請的版區名稱?
火影區
2.申請見習版主原因?
本人希望能夠成為火影區的版主,並幫助論壇處理一些違反版規的帖子,
申請為見習版主的原因是對論壇管理有興趣,而且我對火影頗熟悉的,
3.有否管理版區經驗?
曾經有自創論壇,對論壇的操作有一定的認識,也有到其他論壇做過版主的經驗.
4.將會如何令所管理版區入流旺盛?
並以自己最大的能力宣傳本版,令一些對魔獸有興趣而未對火影熟識的人加以宣傳,
令本版的人流更加旺盛.
5.簡單之個人資料﹕年齡、性別、在職/求學中、聯絡方法
年齡:15
學歷:中學(求學中)
聯絡方法:[email protected]
6. 最常上網時段
上網時段:星期一至五 03:30pm-12:00am,星期六、日 02:00pm - 12:00 am

回復 25# 的帖子

wing都黎申請-.-
同埋你本時邊只上咁小時間@@ 起碼都成4點幾5點先訓-.- 同我有得揮A_A         注係am-.-)
俾wing做巖架啦 佢咁有心機
如果我好似你咁-x- 我都黎申請@@

申請火影區見習版主

年齡:13
學歷:中學(求學中)
聯絡方法:[email protected]
6. 最常上網時段
上網時段:星期一至五 02:30pm-10:00pm,星期六、日 02:00pm - 11:00 pm
2.申請見習版主原因? 希望可以吸引多DvLan人玩火影區^^
3.有否管理版區經驗? 沒有~~

年齡
十六

學歷

求學中

聯絡方法

2.申請見習版主原因

眼見火影區的人氣一年比一年
自己是在一值是很支持綜合圖版及火影版
可能是信長一出,很多火影玩家也轉玩信長吧
但是,為何信長那麼熱鬧?
是因為活動,重中係活動那方案
信長每天在搞活動
火影每天呆滯地等玩家玩
當然,人流不下降就是怪
我當任後我會主管活動及交流那方面
當然.盡心盡力我就不知道了
但是我會做好就而已吧

3.有否管理版區經驗

有,在某大型論壇當任版主
在很多免費及收費當任技術及活動管理員
有自己開論壇的經驗

6. 最常上網時段

最開放的時候`

求學中
聯絡方法:
msn: snsdyingying@hotmail.com.hk
2.申請見習版主原因?想搞好火影區.等多D人玩
3.有否管理版區經驗? 無
6. 最常上網時段
星期一至五:
放學後:四時至晚上十一時
星期6至日:
不定.通常都玩10粒鍾

- -

年齡:19
在職(網吧員工)
聯絡方法:
msn:[email protected]/ 論壇pm
2.申請見習版主原因? 因為我中意玩火影圖囉 無其他原因
3.有否管理版區經驗? 有(團版)
6. 最常上網時段: 經常都上線玩 唔定時間
                約早上8:00-晚上12:00<<因為12點鍾拿利是
   我份人就係甘老實嫁啦

發新話題