發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
膠人: sapphire4980
不合作經常拖累人
事後仲要踢人
兩個字俾佢:無品!

引用:
原帖由 Tsiu★Aberdeen 於 2009-9-29 16:46 發表
唉 見到有人抄我名叫蕉仔 大家唔好以為佢係我 我有入團嫁
蕉仔d甘普通既名-_-有都吾出奇 我fd list都有幾個

引用:
原帖由 stblackknight 於 2009-9-30 17:16 發表
膠人: sapphire4980
不合作經常拖累人
事後仲要踢人
兩個字俾佢:無品!
估唔到佢係d咁既人喎...
已轉行玩steam版

回復 344# 的帖子

高登就代表係傻仔,
你都on嘅.

= =我行得快就話我整輸人 無喇喇比人踢  入番黎踢我果個又比人投票踢左  唔關我事
我比人踢 入番黎  踢人果個比人踢又話我冇品  姐係叫我唔好玩姐 我寧願玩need for speed shift 我部機又唔係廢     我又唔係冇朋友   我唔會亂踢人lo  我又唔係admin  你米話我冇品lo  你話完又點??你話完我轉GAME  你開心定唔開心??  你開心我唔介意wo  最多我下年拎到頭20名 換新機笑番你lo   你叫我唔好玩更加比力量我努力讀書  你可以話我係9嫁  到時我用N卡3系  到時我有新機  你冇 就到我串番你喇~_~我屋企又唔係冇錢  加下我老豆容易呃  全級頭20名就有幾萬蚊既機  快過出去做野  不過我中一 唔夠歲數  年薪幾萬到時要感謝你

N卡3系...?
Wow,陳年老卡,你想用佢離做咩?
已轉行玩steam版

= =係GTX 395 唔係你唸咁舊果隻行得快話我整輸人  行得慢又話我怕死  話我果個玩L4D又唔你叻  佢話我冇品 佢最冇品喇

唉...到門口先趴係到...跟住死埋

我係門口訓低  冇人救  跟住佢米話我冇品整輸人 而家D人都唔知係唔係飛仔黎  郁D話人冇品  郁D爆粗  郁D就投票踢人  我冇做錯野wo  又冇抽獎仲要比人踢  都唔知係唔係同我有仇  自己又冇料 比女巫整死 佢自己都唔知自己有咩資格話人  將佢地打把就岩   佢話我人廢  我米話人廢有得訓練  但你機廢  機廢冇得訓練  講完E句就有人投票踢佢   我唸係有好心人都睇唔過眼

玩左咁耐l4d,終於諗到有咩可以怨.
我怨!點解係我玩l4d既時候,間房入面戈兩條友就又開BT又開PPStream,搞到我玩戈陣疾吓疾吓...發揮唔到水準...好快就死鬼左....冇心機玩了

...睇離我遲d都係要限吓佢地使用量先得...嘿嘿.
已轉行玩steam版

我怨D人改到L4D變成L16D   D野又易玩 搞到咁受歡迎既GAME變成無聊到極既GAME
仲有  冇得用台燈打喪C   人地CS都起碼有刀仔        不過玩CS會侮辱我部機

玩對抗場被人無故踢出

我叫"玩o左先",頭先玩對抗場做感染者被人無故踢出,我又唔係最低分嗰個,點解踢我?低分過我嗰個又唔踢,話我唔識玩定係點?完全冇原因踢我,好過份

引用:
原帖由 xtream 於 2009-10-2 22:33 發表
玩左咁耐l4d,終於諗到有咩可以怨.
我怨!點解係我玩l4d既時候,間房入面戈兩條友就又開BT又開PPStream,搞到我玩戈陣疾吓疾吓...發揮唔到水準...好快就死鬼左....冇心機玩了

...睇離我遲d都係要限吓佢地使用量先得. ...
你唔好咁話人
pps拎黎kill bill
可以玩埋game算係咁嫁啦

趁我記得, 我都有野要抱怨!

真係一樣米養百樣人, 自問我都已經算好皮氣, 但我發覺呢排玩L4D成日都好暴燥!

有D玩家又真係唔係好識呢隻GAME既規則, 搞到我好燥, 唔合作都唔緊要了

唔好累埋其他隊友我已經好感激 =.= 好似boomer明明比我推左,

我退緊後果陣突然"嘭!"一聲比我個好隊友爆死左, 真係多得佢唔少

有一次做怪, 醫院第4關開電梯果度, 4個人開制之後比我地整散左分2個一堆守唔同位

我同我個fd撲左其中一面果兩個, 其餘果兩個趕緊黎救既時候,

要留意既係佢地趕黎仲有好大段路程, 2個走廊頭, 2個走廊尾, 仲要敵人來襲緊, 正常係唔可能咁快可以黎度我地果邊

我同我個fd就叫個"好隊友"快d重生(佢做hun仲未重生) 阻住佢地黎救人

點知佢就一味行行行, 唔知佢做緊咩. 好啦, 到我同我個fd比人殺左之後, 個"好隊友"仲好意思鬧番我地轉頭,

話我地一味催佢, 無時間比佢搵位 =.= 我o晒囉.. 仲好意思出聲鬧人, 呢d人真係十個珍,

之後再比我同場見到佢幾次, 我就次次都即刻轉隊啦 =.= 我覺得技術唔好唔緊要, 人品唔好你比錢我都唔同佢打

D人係咁嫁喇  一係我地約埋一班有品人一齊玩好過喇  出黎玩就要學識禮讓 唔識就不如唔好玩喇 群體生活不嬲都係咁 冇品米同埋D冇品一齊XXXX  lo    冇品人成日火都冇用  會傷細胞嫁Ma  與其咁火傷身體  不如樂觀D做人快快樂樂咁過世好過喇

發新話題