發新話題

[閒聊] PUZZLE AND DARGONS -P.1更新左

[Close]
其實咁算唔算好好我最想要的藍奧哈帝冇出現
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

3抽2星劍1火埃收手

2抽星蛋水劍 冥后

我開始微笑 以後會努力過的 很好

17抽12金4銀1星 唔錯

21抽 忍唔到手。。

2抽2金,兩隻+蛋 哈總,阿波羅
認真第1次覺得神up唔伏

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2014-1-12 20:51 發表
2抽2金,兩隻+蛋 哈總,阿波羅
認真第1次覺得神up唔伏
想要的都有了
中左好多重覆神

ID 260375177
長常火埃麒麟朱雀白虎
招相應寵物好友

4抽 火龍女, MK3, 水水果龍, 望月千代女
不過不失

點解咁多人鐘意哈帝斯,  我多到已食左1隻
問題我無咩課金, 想起當年咩精選神UP
哈帝斯一抽就7星暗光49LV
引用:
原帖由 SE7EN水 於 2014-1-11 08:50 發表

無大蛇(有替代品)
須佐適逢太鼓復活滿技
須佐 + 2隻平頭仔滿技+戰女神/光奶爆技
本來想升爆光埃技...點知太多火柴+平頭仔

最PK 光埃仲差2技...已放棄

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-1-15 00:53 發表
4抽 火龍女, MK3, 水水果龍, 望月千代女
不過不失

點解咁多人鐘意哈帝斯,  我多到已食左1隻
問題我無咩課金, 想起當年咩精選神UP
哈帝斯一抽就7星暗光49LV

須佐 + 2隻平頭仔滿技+戰女神/光奶爆技
本來想 ...
哈總作為高三圍重力 兼暗光雙屬
以前落火埃隊首選,其次為冰赫拉
火埃光副屬後就減咗優勢

須佐3技>滿
2隻平頭滿,其中1隻食12隻滿
1光奶滿
1音符滿
木奶升8技
火柴升4技
無光埃,全程出7隻機械咚
1隻亂入

我開始微笑 以後會努力過的 很好

想打光追擊者 升代行技應該幾打 超級/地獄 好?

其實我仲諗緊刷唔刷光海賊升隻風魔技,
但又好似冇咩用咁

引用:
原帖由 歸蝶 於 2014-1-15 11:41 發表
想打光追擊者 升代行技應該幾打 超級/地獄 好?
打光海盜 打上級,超級,定地獄

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-1-16 20:46 發表

打光海盜 打上級,超級,定地獄
岩岩忍唔到手,用左2粒石回2次100體刷上級,跌左一隻綠海賊,連boss都跌左隻,光海賊影都冇個

引用:
原帖由 a999123a 於 2014-1-16 21:49 發表
岩岩忍唔到手,用左2粒石回2次100體刷上級,跌左一隻綠海賊,連boss都跌左隻,光海賊影都冇個
同感 , 想當年....爆了很多石打水海賊 結果掉了2,3隻 1技也沒升

發新話題