發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-10-11 22:30 發表

最成日sm d新手
心情唔係咁好
Yes 希望 下次sm既對像吾係我

唉、好地地玩過關模式、冇lala話咩玩一般太easy。(本人算老手、不神)
因為有新手here所以我咪玩一般lo。之後佢轉話玩專家。( Ok 。個時冇嬲)
跟住我走先。佢射中我一槍、冇左50hp   (我有少少不滿、都冇tk佢)
走走下又話我地d人廢wo 。佢只不過自己一個走開左、獨善其身。我同另一人去救新手。
救唔到。我無行為、又話我慘。轉去下一個安全室又話我地部腦廢。
果個人叫咩咩改過自新mx咩咩    咩=忘記左
====================================================
我想here同佢講、你自己一個如此厲害、自己一個人行吧。合作係根本、技術如錦上添花。

引用:
原帖由 koko123654 於 2009-10-12 20:56 發表
唉、好地地玩過關模式、冇lala話咩玩一般太easy。(本人算老手、不神)
因為有新手here所以我咪玩一般lo。之後佢轉話玩專家。( Ok 。個時冇嬲)
跟住我走先。佢射中我一槍、冇左50hp   (我有少少不滿、都冇tk佢)
走走 ...
=.=
玩專家就瘋狂左少少
玩進階比較好

唉、好地地玩過關模式、開開心心...
點知個koko123XXX( L4D討論區個人)(上上面果個 )
玩玩下..點知冇左個場..
咁人地咪一心一意等佢再開囉....
點知等到ON 99到等唔到佢-_____________________________-

唔好upset 我再開你play @@ ?

-________________________-
食緊野-.-

引用:
原帖由 tg20184 於 2009-10-12 21:43 發表
-________________________-
食緊野-.-
又要威又要戴頭盔

點解rose呢個團咁流氓ge?

點解rose呢個團咁流氓ge?

好幾次入左去vs場,我果面有3個人(包括我),就等開波

等等下有個叫rose tiger既**入左黎,一入黎就vote kick人, 話有fd入wo

一次半次冇所謂,但好幾次係咁.個場又唔係佢地開ga wo

咁多fd好心就自己開場la,仲有團名咁威wo,唔係開個場都冇ar下

發洩-_- 玩左甘耐. 今日被人話係wall hack !!   勁無奈.....

仲要話不嬲都知你係外掛-.-  你無野啊...... 外掛會俾你d bug hun 撲到?

你射爆人地隻肥仔就靠聽聲,  我射d 怪就話wallhack ?  

叫你打44話ok~~之後又走左去, d fd 又唔應機 , 打完44 交埋條片俾你檢查都得

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-13 03:36 發表
發洩-_- 玩左甘耐. 今日被人話係wall hack !!   勁無奈.....

仲要話不嬲都知你係外掛-.-  你無野啊...... 外掛會俾你d bug hun 撲到?

你射爆人地隻肥仔就靠聽聲,  我射d 怪就話wallhack ?  

叫你打44話ok~~之後又 ...
WOW 有d咁ge新聞唔話我知

我係個街場玩 ~ 之後見到對面幾次BUG HUN 又爪又撲~~ 我話BUG 少陣OK?

佢話: 吹啊 , 叫我柒少陣 , 係人都知你 ON 9 TEDDY WALLHACK -.-  

我O 哂咀 .  玩甘耐第一次俾人甘講

我都唔明D人~ 佢做人爆左人地D怪就係技術,   做怪被人爆就係WALLHACK

仲話我同開果D FD 都係WALLHACK -.-  你係咪WALLHACK上腦啊

我不嬲都周圍同人玩 ,  個個L4D 老人都有夾過 ,  甘NEL NEL 你都係WALLHACK 啦-.-

最衰係 叫佢玩44 話 OK ~ 之後成班唔應人 , 好大怨氣~~~ 吼 / . \

我真係唔小心跌左落街ga!
點解你地唔肯信我!
死貓仔仲影左我相tim
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

周街插件....好膠

膠到唔好玩

投訴紀敏   不滿意佢DEL hihi1210 rank ser 宣傳個POST 希望佢reopen 本主題由 紀敏 於 2009-10-14 15:10 關閉

引用:
原帖由 sapphire4890 於 14-10-2009 05:41 PM 發表
投訴紀敏   不滿意佢DEL hihi1210 rank ser 宣傳個POST 希望佢reopen 本主題由 紀敏 於 2009-10-14 15:10 關閉
投訴無效
如有需要將舊帖重開.可以由該帖樓主本人直接PM我
無須做多餘動作
凡過第3頁帖全部一律鎖.此為本版一向守則
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

發新話題