發新話題

最後回覆!!!!!!!

[Close]
亂KICK人亂起野    個團個名譽都唔好得去邊

引用:
原帖由 Undertaker1 於 2010-1-2 13:50 發表
都話憑你地ADMIN係到亂KICK人.............
所以要交代番
有名比你叫admin啦…admin不嬲都大晒架啦....佢地做乜我冇權管

你係味想以後kdt放既插件自動唔比你地團用

引用:
原帖由 kaplan3139 於 2010-1-2 13:57 發表

有名比你叫admin啦…admin不嬲都大晒架啦....佢地做乜我冇權管
果D ADMIN 都係你個團...你係團長...你點冇權管
(外來的我都睇唔順眼)

你個團,日夜都開15人server我都入過去玩^_^

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-1-2 13:57 發表
你係味想以後kdt放既插件自動唔比你地團用
請你地搞清楚,發生呢件事呢人唔係我,而家我既團員,我只可以做既,唯有踢走佢地。

我需然係伺服器既管理員,但我唔會長期係個場到,你地要嘈我冇計。

引用:
原帖由 pakpak00 於 2010-1-2 14:03 發表
你個團,日夜都開15人server我都入過去玩^_^
多謝…但今日發生左d連我都唔知咩事既事。

你冇權管你就唔係團員喇...團員有野要做嫁    唔洗做呀?身為團員一份子都有責任   除非你唔係團員

引用:
原帖由 kaplan3139 於 2010-1-2 14:06 發表

多謝…但今日發生左d連我都唔知咩事既事。
唔係唔知咩事可以唔理
E+咁多人投訴(雖然都係KDT )
身為團長都要管理
呢D係團長的責任
就正如一間公司的老細
如果唔理員工
間公司好快倒閉

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-2 14:08 發表
你冇權管你就唔係團員喇...團員有野要做嫁    唔洗做呀?身為團員一份子都有責任   除非你唔係團員
我最多最多 代表佢地講聲對唔住。如果你想搞大件事既話,隨你。

回復 39# 的帖子

Yes. A leader has responsibility to manage their members

引用:
原帖由 simonlck 於 2010-1-2 14:12 發表

唔係唔知咩事可以唔理
E+咁多人投訴(雖然都係KDT )
身為團長都要管理
呢D係團長的責任
就正如一間公司的老細
如果唔理員工
間公司好快倒閉
咁又唔可以咁講,老細...有錢銀交易...而團長..冇錢銀關系..雖然道理係一樣。

個都係KDT人投訴!

KDT係5係玩野架!!!
都冇咩其他人講
你團d人係5係一齊玩野
其他5係KDT架人你話係5係

回復 43# 的帖子

First your team [HK]DZSH kick 2 KDT members in your team's server.
So KDT need to ask  [HK]DZSH to explain this incident

=                                                            =

發新話題