發新話題

SNSD-MR.TAXI AUDIO VER

[Close]
引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-4-15 23:36 發表
清到喊正到喊
依家只系差MV乍:'(

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-4-16 07:20 發表

依家只系差MV乍
全民洗腦中:'(

http://kpopn.com/2011/04/17/60915/

有個瘋子拉著太妍

好想打個條_街仔

jessica生日快樂 happy birthday 永遠支持你 仲taxi中

鄭秀妍生日粗卡
제시카생일 축하해요!!!!!!!!!!!!!!!
Jessica happy birthday!!!!!!!!!!!!!
希望冰山公主永遠快樂~~Fighting

不過我遲哂,,韓國時間過左成個半鐘

算啦-.- 我都知道你有心家啦-.- 我都係遲韓國1個鐘啦-.-

西卡生日快樂><

可愛的冰公主

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-4-18 17:16 發表
算啦-.- 我都知道你有心家啦-.- 我都係遲韓國1個鐘啦-.-

西卡生日快樂><

可愛的冰公主
哈我係果個post見到

哈哈....原來我搞錯左...歌就17號出..碟就.. i am fail
e 家出左pv 但我唔知post會唔會疊post 所以係到post算了.^^
[youtube]5HsEG8iM530[/youtube]

另外有清晰既字幕版本不過係飯制mv

個人覺得呢條片最正
[youtube]lllxFheCl90&feature=share[/youtube]

[youtube]fhseD2tRLUY[/youtube]
完整版@@dabce ver來
積分啊

正到不了鳥            

引用:
原帖由 少女★美英 於 2011-4-26 10:48 發表
fhseD2tRLUY
好正...多謝先

回復 40# 的帖子

期待已久

引用:
原帖由 少女★美英 於 2011-4-26 10:48 發表
fhseD2tRLUY
thz 正啊

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

你地有冇人買左碟!?

發新話題