發新話題

vLan比賽

[Close]
引用:
原帖由 楓_仁 於 2008-3-24 19:25 發表
想同smailboy講聲....我地之前同你地打過gxc16強比賽...比你ko得體無完灰...想問一下....如想入D MIX可以點做...請幫幫忙
奇實我都幾想加入D-Mix 等我訓練完之後,歡迎我媽

VLAN 比賽時 記住少d粗口 -.-.....
| LoSeR | ToM

隊頻冇影響

任我爽  ~~~~~~~~~~
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

引用:
原帖由 SiukinB 於 2008-3-26 12:12 發表
隊頻冇影響

任我爽  ~~~~~~~~~~
有隊唔少心按左 所有頻 都88左

HI ALL
我回來了

7、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號。
特別提示:
(正式比賽期間,不論你在所有頻道,自己頻道,比賽開始時候,比賽結束時候,說粗口如有投訴,都會被判輸。)

我想問係咪代表  依家隊頻都唔比講?
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2008-3-26 16:29 發表
7、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號。
特別提示:
(正式比賽期間,不論你在所有頻道,自己頻道,比賽開始時候,比賽結束時候,說粗口如有投訴,都會被判輸。)

我想問係咪代表  依家隊頻都唔比講? ...
比丫 任表唔嬲

引用:
原帖由 sweetom 於 2008-3-26 12:21 發表

有隊唔少心按左 所有頻 都88左
如果有人幫你打左 一樣88?_?..(我指係網吧 )
按圖即可進入信長之野望區

去到邊都見到你

回復 39# 的帖子

你個頭像超似我認識的一位kelvin方...
回頭是憤慨 看不到未來

本多(生)唔係主力 XD.....4 vs 5

為造福vlan世界我要擊倒LoSeR (神閃)

那麼你應該去擊倒那些卑鄙小人

也順道擊倒你自己
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2008-3-27 12:17 發表
那麼你應該去擊倒那些卑鄙小人

也順道擊倒你自己
我們來幫他清0好了

上面的二個=]來真的嗎 我先走了 (1秒)

發新話題