發新話題

[趣味] [轉]爆笑兩篇

[Close]
引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-3-17 21:15 發表

你在廢話?
你咁唔like
你可以唔玩vlan
冇人要留你
你又冇比錢vlan
廢話咪比你D廢人回~~我係可以唔玩~~我玩又點?
係冇人要留我,我奕唔需要任何人留我,我會決定
我係冇比錢VLAN,唔通你又有??
如果VLAN係好平台,要比錢我也沒所謂~~

tonypk成日用呢d英文

引用:
原帖由 chonoy2000 於 2008-3-17 21:19 發表

廢話咪比你D廢人回~~我係可以唔玩~~我玩又點?
係冇人要留我,我奕唔需要任何人留我,我會決定
我係冇比錢VLAN,唔通你又有??
如果VLAN係好平台,要比錢我也沒所謂~~ ...
你話人廢?
你有資格話人廢?
真係搞笑
對住你火爆哂
你要嘈?
好牙
我同你嘈
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-3-17 21:25 發表

你話人廢?
你有資格話人廢?
真係搞笑
對住你火爆哂
你要嘈?
好牙
我同你嘈
我冇啊,我邊有話人廢,我話緊你咋,唔好亂講
果篇野真係幾好笑XD,不過小心笑到個肺嘔左出尼~
點解AR??做咩咁火爆o姐,邊個整到你咁嬲??
我要嘈~~當然要啦~~不過我又唔想比人扣分orz~又怕嘈親人喎~有冇人教我可以點做呢??

引用:
原帖由 chonoy2000 於 2008-3-17 21:30 發表

我冇啊,我邊有話人廢,我話緊你咋,唔好亂講
我轉果篇野真係幾好笑XD,不過小心笑到個肺嘔左出尼~
點解AR??做咩咁火爆o姐,邊個整到你咁嬲??
我要嘈~~當然要啦~~不過我又唔想比人扣分orz~又怕嘈親人喎~有冇人教我可以點 ...
搞笑?
真係笑唔出

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-3-17 21:32 發表

搞笑?
真係笑唔出
又係你自己講話搞笑既 ....咁我下次再post d好好笑ge野出尼啦

你地拎msn嘈丫唔該............煩屎人啦....拚扣分啊

引用:
原帖由 chonoy2000 於 2008-3-17 21:34 發表

又係你自己講話搞笑既 ....咁我下次再post d好好笑ge野出尼啦
我話你搞笑呀

ㄨ無名﹏華 你仲乜係度撩交打,佢轉貼無問題,已經跟足板規,你何必響度揾交嘈,
再唔收聲唔好怪我。。。。

樓主的理解力挺高   比人暗串都不知....見到你  我真係笑爆肺

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-3-17 21:35 發表

我話你搞笑呀
真ge?多謝你 ,不過好多人都咁講~~

引用:
原帖由 chonoy2000 於 2008-3-17 21:36 發表

真ge?多謝你 ,不過好多人都咁講~~
唔洗多謝我
我唔想要你d多謝

Where are you come from Do you big me?岩岩望到 very  gd一流 串番樓主真一流  活學活用?

引用:
原帖由 文少爺 於 2008-3-17 21:37 發表
Where are you come from Do you big me?岩岩望到 very  gd一流 串番樓主真一流  活學活用?  
唔好咁明顯啦=]
人地會唔開心加

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-3-17 21:38 發表

唔好咁明顯啦=]
人地會唔開心加
好多人話佢搞笑  樂天知命的佢點會介意

發新話題