發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 kiucat 於 2013-3-9 03:05 發表
咪就係
可惜有d人厚顏無恥....
btw,真係好多笑點....

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 03:24 發表

咁你又del 咁威威就keep住比人睇啦,怕咩姐?又要開post搞大件事,但又怕7野比人知...真係呢....
正宗又要威又要帶頭盔
我del係因為我要收返對正野所講既野 有你隻禽獸係到搞事我都預左會比人知 冇你惡趣味係到搞風搞雨件事吾會搞大 同埋我何時想威過= =?

雖然吾知你game入面係邊個 但大慨估到你現實係d咩人黎

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:33 發表
我del係因為我要收返對正野所講既野 有你隻禽獸係到搞事我都預左會比人知 冇你惡趣味係到搞風搞雨件事吾會搞大 同埋我何時想威過= =?
得啦得啦,我係禽獸,但我會有恥辱之心.
你係game到死唔斷氣..吊足人地幾個字,拉埋人地老母...自己條J落水..就唔係惡趣.就唔係搞風搞雨
唔知係邊個仲好意思主動開分身acc黎開post,之後引來一大堆正圖呢.....
btw,好心你啦,咪動不動就拉人人地老母..自己條J落水...你唔care自己條廢J姐
但關人地老母咩事先,係咪男人黎ga你,你自己諗下啦

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:38 發表
雖然吾知你game入面係邊個 但大慨估到你現實係d咩人黎
好叻叻呀.又比你估到我係現實係d咩人黎
你之前仲當我係廢admin正野一健tim
好準呀估得
不過我係咩人關你L事咩
擔心自己好過啦

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 03:44 發表

得啦得啦,我係禽獸,但我會有恥辱之心.
你係game到死唔斷氣..吊足人地幾個字,拉埋人地老母...自己條J落水..就唔係惡趣.就唔係搞風搞雨
唔知係邊個仲好意思主動開分身acc黎開post,之後引來一大堆正圖呢.... ...
我吾信你比人過左你低線你會冇句老母 我用咩vlan ac關你x事 你又好得去邊? 把口爤到 知你含J含到把口臭晒 你個心就係想吾訓都要將件事搞大 跟注就去食花生 我條廢j多得你 成口硫酼仲要追注乃

你問下版主我e隻ac幾時開既

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-9 02:10 發表

你係咪癲左?完全唔知你講緊野.9唔搭8
我幾時有同你講野?乜野20歲人,我改名泡茶妹妹? 你有妄想症幻想我出黎????
我同你3唔識7,一句野都無同你講過,你竟然可以話我講野似耶蘇?你無野呀?我係男係女你都未知啦,
...
SORRY 佢有無癲左/妄想症我就唔知啦
不過佢應該係點錯相,以為係你係我囉,7.7  (我就係正野一健~~~)
所以你唔明佢講咩好正常....問題不在你身上

不過我見到你講左啲野唔係好fair,我覺得要澄清反會好啲
首先,你好似幾清楚當時既情況,即係你當時係其中一位既玩家
我覺得你應該講反自己係邊個,費時其他人被人誤會/好似現在咁,你比人點錯相/我比人當左我係你,搭錯晒線,搞到有人點錯相真係7過關家姐...
另外,要強調當時admin們已經盡左責任,絕非你所講無做到野/係垃圾!有玩家(如神手ricky)投訴有人做tank 1 技情況好唔尋常,用左加速器既時候,admin NERO已經率先處理,即刻轉走左佢,換另一人做tank
而且,我自己亦已經跟隨新場主ABYSS(毛西已經無再負責場主工作,改由ABYSS負責)既指示,只要佢有用加速器影響公平性既時候,就可以立即ban,呢點指示我已經做左
至於你話我地無阻止佢"大聲夾惡,任由佢影響玩家心情/遊戲過程
就我個人立場(不代表其他admin立場),其實係可以處理得好啲既
但我當時做緊人,而且全隊陷入被loop既狀態,我相信你應該了解當時既情況,無論你係做c定做人...
所以完全集中於自己既隊伍,所以未有"禁言"等等...
但好坦白講,今次如果唔係admin 正當執法,嚴肅對待不法份子,但有人唔服亦唔會引起今次你所謂既"聲大夾惡,比你任吠足全場"既情況出現,請你明白

我估你既出發點都係希望1010 ser可以維持公平性同秩序,唔想見到唔和諧,影響遊戲氣氛/過程既不快事件出現
依點我地admin同場主既立場係一致既,我地亦盡力去做
如果你對admin有不滿直接向ABYSS投訴,另外,如果你對admin工作有興趣,亦可以搵ABYSS睇下佢比唔比你

最後,我絕對相信公道自在人心,正如前幾個月"卡哇伊"既情況,最後結果係點,大家有目共睹,就正如你所講"唔係天真到以為自己聲大夾惡道理就會係你到呀?"
可能有人會覺得自己走出黎開個post打段野攻擊完人/同人罵戰下扭曲完事實下做下鍵盤戰士就會自我感覺良好
不過我就真係無興趣浪費依啲時間啦,同你有親咩而家,你講一大堆野與其他何干?唔通你話完人、"問候"完對方甚至對方地屋企人,人地就會損失啦咩??當自己係神咩
真係WFC..積返d口德/陰德好鬼過啦
自己錯左但仲可以若無其事覺得自己被人針對,當正自己係受害者,真係未必太高估/睇得起自己啦,識你米老鼠咩~如果真係針對,仲有機會入到去玩
唔好再咁搞笑,淨係睇住個mon打幾隻字就係威係勢,當正自己係世界中心,自己幻想完出黎既野就係真理啦陰公,清醒d返番去現實世界啦,

Anyway,其實loungkai同食肉大哥所post既圖已經導出左重點,勝過千言萬語
正所謂善必昌,惡必殃,做人最緊要係問心無愧~係咁多

事到如今 錯既係我 多既我吾講 不過我都要將d心底話講出黎
1.點解我敢用? 我係見e個ser既創始者用完冇事我先敢用
2.我有用而比人ban我心甘情願 吾想冇用都比人ban 所以以後搞清楚有冇用先ban
3.人吾過我低線我吾會"聲大夾惡"

姐係咁 你改人地個名會好D?

你有開過就係有 創始者 係用6 WO  你話你無開有咩證據

你開得1次就預左有第2次  成日改名有咩意義? 改左名會勁d 不過對你來講可能係啦

玩l4d 玩到要開掛 同cs 有咩分別 咁樣屈人 人地新手以後會敢入呢個ser? 你e+搞到好似比super 9v9 仲屈囉好唔好

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2013-3-9 09:57 發表
姐係咁 你改人地個名會好D?

你有開過就係有 創始者 係用6 WO  你話你無開有咩證據

你開得1次就預左有第2次  成日改名有咩意義? 改左名會勁d 不過對你來講可能係啦

玩l4d 玩到要開掛 同cs 有咩分別 咁樣屈人 人地 ...
創始者係用6 =,=? d插件係who寫? 你覺得我有用你可以!k我

先唔理創始者邊個 你話正野最唔妥你 我覺得正野完全無做錯

你做得咁既野 有邊個會唔妥你? 戈次改個名susa 我同angry bang 睇住你做tank 屈我咩料先
戈時仲要1支針 由船沖去sf rm

開1 2次唔會再用搵鬼信?  一係你唔好再入ser 一係你自已開場慢慢自high

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 10:07 發表
創始者係用6 =,=? d插件係who寫? 你覺得我有用你可以!k我
創始者都唔知邊個,.

引用:
原帖由 ak50 於 2013-3-9 07:59 發表

SORRY 佢有無癲左/妄想症我就唔知啦
不過佢應該係點錯相,以為係你係我囉,7.7  (我就係正野一健~~~)
所以你唔明佢講咩好正常....問題不在你身上

不過我見到你講左啲野唔係好fair,我覺得要澄清反會好啲
首先,你好似 ...
我亦都要講清楚
我話你地廢唔係指你地無ban佢用加速器,你地轉左同ban佢既做法,我絕對支持,而且當時在場既老新手都話做得對,係佢自己本人唔知仲有面之後入返黎嘈姐
而你地廢既地方,就係在於佢之後入返黎嘈既時間,無理取鬧足十幾分鐘,你地竟然可以完全理都唔理下,無野呀?
你自己就可以用做緊人,比人loop緊做藉口姐,咁其他admin呢?
咁係咪無盡到職責先??!
仲有轉左新場主我唔係唔知,而係我唔覺得佢會理
過往毛西對住呢d情況.點都會黎睇下咩事,雖然睇完之後無左件事...但仲好過現在新人士新作風可以完全當無事發生過lor!
都有唔少人投訴過佢用加速器啦,佢有正視過咩?有正視過就唔會直到現在佢都仲可以繼續用,用完比人ban左仲可以厚顏無恥咁入黎嘈,根本又係廢物一個,吊新手,垃圾tank就咁好中氣,真係有事發生就唔理,咁同縱容犯罪有咩分別?
你繼續奶佢屎忽,同佢講好說話啦!你睇下自己咩下場

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2013-3-9 10:12 發表
先唔理創始者邊個 你話正野最唔妥你 我覺得正野完全無做錯

你做得咁既野 有邊個會唔妥你? 戈次改個名susa 我同angry bang 睇住你做tank 屈我咩料先
戈時仲要1支針 由船沖去sf rm

開1 2次唔會再用搵鬼信?  一係你 ...
"一係你唔好再入ser 一係你自己開場慢慢自high" 咪就係!
話人地唔妥自己,你自己做完cheap野人地ban你都叫唔妥你?就算人地真係唔妥你,都係你自己白痴到繼續改名,繼續用加速器比晒理由人地ban姐?你唔怪自己仲去吊反人?
眼見條廢admin正野一健,同情佢之餘又覺得佢幾咁垃圾,比你吊足十幾分鐘,吊到上心口老母都受埋罪,都無ban爆你,由得你吠,真係唔妥你既話,你仲有得咁"威威"?場你都入唔到啦
自己做cheap精比人ban,唔認仲要話人地過你低線,自係無L得救

發新話題