發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]

回復 529# 的帖子

姐係你覺得一個用得好明顯 既人 你覺得無問題?

仲有 點解又唔見毛西只tank 行得咁快  點解得669 只tank 行得咁快

點解毛西玩自描 殺特感都係得咁小 ?

仲有唔該你搞清楚係邊個開外掛

布叮叮開外掛 想笑死?

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2013-3-16 21:26 發表
姐係你覺得一個用得好明顯 既人 你覺得無問題?

仲有 點解又唔見毛西只tank 行得咁快  點解得669 只tank 行得咁快

點解毛西玩自描 殺特感都係得咁小 ?

仲有唔該你搞清楚係邊個開外掛

布叮叮開外掛 想笑死? ...
喂啊厹 我講緊邊個布叮叮你唔係唔知呀 洗唔洗咁快出黎護主  
"仲有 點解又唔見毛西只tank 行得咁快  點解得669 只tank 行得咁快"
挑你都九唔搭八 兒加講緊自描同布叮叮加速 咩毛西只tank行得咁快 你知唔知自己講緊乜?
紅字嗰度姐係你都認為佢有玩自描啦 殺得少又點? 開左就係開左 大把人吊過佢 尤其係你地嗰班人  唔好話你冇吊過"
我由頭到尾都冇話過布叮叮冇用外掛喎 你真係好意思話人未搞清楚   知道嗰個毛西都有開就唔該你班admin做野啦
吊左咁耐自描都冇人做野 睇死你地咪又係講就兇狠 做就...  我都費事講
你地個ser俾人印象已經好差 好心你班人就醒少少當幫忙啦

諗下毛西係咩人先啦,佢係場主,權力核心,有人敢郁佢?admin又係佢委任,佢根本就係大晒啦,基本上想點就可以點啦,而且有邊個ser唔係場主鍾意吊你就吊你,鍾意趕你走就趕你走啦,做咩都得,洗問其他人拎批准同說三道四
情況就如係街呀sir逗你要查你身分證,你敢話唔比?敢唔比睇下有咩後果
佢發起火上黎你連ser都無得玩啦 仲理得你個ser印象好唔好咩,印象好唔好都有人玩啦,而且又唔係收你錢,洗鬼睇你面色, 真係理L得你咩,根本就唔荒無人玩 不過,最好就成個ser比人既印象就更加差,差到唔好成L日full ser,唔好又要繼續話個ser有問題但又唔走要繼續玩,勉強無幸福嗎 等玩開既人容易d入到ser就最好啦

毛澤西咁屎都算係自瞄,..不是吧~

好心你地班PK 咪X成日改名入去玩拉,係玩就玩死一個名,都唔知為物野成尻日去改名?

護咩主  九乜唔答八  點解係無關係都係外掛

姐係用外掛都要用到無人知啦好心 仲有你唔知咩事 唔好係到亂up啦 你當時又唔係到

個ser俾人印象已經好差又點姐 d人咪照入玩 你唔順超咪唔好入囉

又要嘈又要唔知情況真係哂尻氣

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2013-3-17 09:03 發表
護咩主  九乜唔答八  點解係無關係都係外掛

姐係用外掛都要用到無人知啦好心 仲有你唔知咩事 唔好係到亂up啦 你當時又唔係到

個ser俾人印象已經好差又點姐 d人咪照入玩 你唔順超咪唔好入囉

又要嘈又要唔知 ...
咪係囉,有時同人講道理真係晒氣,d 人最後講到唔夠講又只係識得問候你屋企人,無謂啦
其實邊個係到轉移視線,護主都好清楚啦.本來係講緊有d人全世界都睇到佢用左外掛做tank屈人,最終比人ban左但仲唔認,仲要扮晒入返ser同開post吠......但就有人情情走出黎拉毛西落水轉移視線又話個ser比人印象差.但其實毛西係場主根本想點就點啦,拉佢黎講有乜意思先..
但最搞笑係,又要話個ser唔好,但原來一直都咁留意個ser,真係辛苦晒
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=557402&page=2#pid5607652
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=557887&page=1#pid5605944
最後,爬舊文見到食肉獸有幾句真係好正,食肉獸果然強大,講d原來幾時都岩洗:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=557402&page=2#pid5609817
「P.S 奉勸你一句好, 你咩都唔知 就自己擺自己上台, 件事唔清唔楚, 單單憑人地打既文章就相信人地九成, 未免太過膚淺」

回復 538# 的帖子

P.S 奉勸你一句好, 你咩都唔知 就自己擺自己上台, 件事唔清唔楚, 單單憑人地打既文章就相信人地九成, 未免太過膚淺  

有時唔洗講咁多野一句就夠

又係哩個場,個個場都會有1,2粒老鼠屎,尤其是哩個場特別多

引用:
原帖由 verydepression 於 2013-3-17 12:55 發表

咪係囉,有時同人講道理真係晒氣,d 人最後講到唔夠講又只係識得問候你屋企人,無謂啦
其實邊個係到轉移視線,護主都好清楚啦.本來係講緊有d人全世界都睇到佢用左外掛做tank屈人,最終比人ban左但仲唔認,仲要扮晒入返 ...
毛西仲係場主=.=? 而+咩時代? 2013定滿清? 你洗個面先出聲啦=,= 你知吾知有日毛西入ser玩自瞄比新場主X到飛起?

我返左黎玩

本場RC群:26034349,歡迎加入

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-17 19:10 發表
毛西仲係場主=.=? 而+咩時代? 2013定滿清? 你洗個面先出聲啦=,= 你知吾知有日毛西入ser玩自瞄比新場主X到飛起?
點呀垃圾verydepression  名都吾敢開係到呀支呀左 吾知你係男定女但你咪同旺角周街都係果d mk妹一樣公主病長頭草口臭道理能尾彩能要求多多

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-19 09:27 發表
點呀垃圾verydepression  名都吾敢開係到呀支呀左 吾知你係男定女但你咪同旺角周街都係果d mk妹一樣公主病長頭草口臭道理能尾彩能要求多多

成為真正垃圾既條件:

1) 打機都要用外掛,用左仲要唔認, 比人ban左仲扮無辜返去嘈
2) 明明自己係無用到自己真名, 一直用其他玩家個名但仲好意思話其他人唔開名
3) 一味只係識人身攻擊, 拉人老母落水

邊個係垃圾開名入ser打過咪知囉^_^e件事我認左好耐啦^_^話我人身攻擊我同你講道理你聽得入耳咩^_^ 引用返51頁尾2果張貼果句 : 仲有,為左唔好引起其他人胡亂猜測,唔該開返名講清楚你自己係邊個

發新話題