發新話題

[閒聊] 借個位來訴下苦水

[Close]
如果係開圖問題既話
雖然一直都唔能夠解決
但係好多團都一直抱著網吧見真章既精神打洛去
如係代打問題既話
我相信E個應該比較容易揭發吧
記得上年VLAN上年都搞過一次聯賽 參賽隊伍都唔多
我相信少隊伍參加係因為佢地接受唔到比人崩潰果種感受
但係係上次既信長盃中 都有接近100個團隊參加
我唔知E個人數係你地心目中算唔算失敗
但一個遊戲既比賽中有100隊參加我就唔覺得有幾失敗
今年係信長既低迷時期
新團賽參加隊伍亦唔多
而且信長區入面接觸團戰既人亦都唔多
就算有團戰新手接觸團戰亦未別有團隊會收留
我諗新團賽係比機會街場玩家接觸團戰既機會
睇返信長區 E家討論新團賽既人有好多 我相信咁已經係成功左一部分了吧
最後 支持信長盃 支持信七

我支持VLAN啊 . 不離不棄~
吾好吾開心啦, 雖然我呢家都好吾開心...

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-7-12 00:56 發表
回想起當初搞信長比賽,特別是信長盃現場比賽, 果陣真是興奮到不能入眠.

正題

信長一直在走下波,這點大家都知道.
因素有好多,學業,工作,新遊戲.等等好多老一輩玩家離去

由[信長盃] 到[英雄賽] 來到[新團隊賽],  ...

Master yourself master the enemy.

唔好放棄 至小在我認識的人當中 有很多都是很期待信7 很多人拿信7作目標 我也是 希望你能做下去 加油!
太愛才不能愛

引用:
原帖由 A_c 於 2012-7-12 01:04 發表

老老實實,唔好再講呢單,扣分我冇所謂,只不過我係唔多爽咁既態度。
同埋件事係琴日番完學已經係我個腦度消失左。
BTW.同埋個罵戰我冇加人,冇叫人,亦都係事後,即係第二天我先發現。

我而家煩緊既係出面個活動。 ...
我幫你收左佢檔啦

可能信長時代真的過去了..一年前..兩年前..信區同宜家既信區真係天壤之別
今年小左好多玩家..又有多左無品玩家出現..咀炮..走場..開圖..問題嚴重.
就算我宜家都無咩玩信長 但我都會日日上VLAN睇下近況 咩區都睇下 已經變成左集慣
我玩VLAN唔經唔覺都兩年 由信長最旺既時期睇到宜家咁 真係有D難過..
VLAN平台既規則已經好自由..之前玩家開POZ滅團..開POZ咀炮..走場..開圖都無咩點理
但係玩家愈黎愈過份..今年就最嚴重..最後信長既沒落真係多得D無品玩家唔小..
最後都希望成功搞埋精英賽同信7吧.辛苦哂版主同小飛豬們..

問題在於  VLAN跟本冇新血流入

流入既新血跟本唔知咩叫打團

打團既人又唔知點樣提升技術

vLan比起其他平台做得好好了

只不過人愈大  就愈忙  冇時間打機
黎緊暑假信長應該又旺番
我黎緊升中四  暑假又要番工  我都周身吾得閒
番到屋企又眼訓到暈.   都係間中同FD打下信長

而且,玩家素質真係.... 主要流失人流既問題..
放工番屋企玩埸街埸.. d人炮到我吾想玩
一開波爆哂粗咁  又吾係同佢有咩十怨九仇   而且..走埸都係一個問題

我都希望信長吾會沒落
一定吾會

人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

大概就是總結出一個原因.
人就是自私吧.

本身既信長都五係甘.
依家又mh又bug踢又走場
正到好多人轉左玩lol.
真係好想信長好似本身甘受歡迎
VLAN加油
深潛拉.
無大事五好搵我.

有點期待今年與上年的對比~
話說你個女好可愛

只是玩家不自律....分身一大堆代玩又一大堆
小團根本不能有真正的比賽,街場玩家品德亦予欲無言‧‧‧‧‧‧
唉,信長的未來 拭目以待。
午餐

回復 5# 的帖子

實驗 板主 負分 唔洗變黑e 架 e+ 先知

其實vlan都開左好耐啦    我仲記得一開始接觸信長果陣 大概係2005年左右  都經歷左咁多年既洗禮   其實走下坡 都係正常               咁多新game 出 只係lo_ 都走左唔小啦

有冇人可以收我入團

vlan希望能回到之前咁
其實唔洗理人地點睇..
做好自己就得~
人總不是十全十美~
總人一些人..只找你的錯處..
卻不識欣賞你做得好的地方

引用:
原帖由 花汶 於 2012-7-12 03:37 發表

我幫你收左佢檔啦
琴日call爆你機又唔應我,我比人圍到喊
yoyoyoyo

發新話題