發新話題

林文俊

[Close]
引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:25 發表

是實上大把都係雙團!而你只係針對我一個!
可以話團員既咪fung rand 67 n豆 哥幾個潛水哥d唔計
fung e家轉左團 n雨又唔算入左人團
67同rand由此至終都係e個團,有變過?你仲想我講邊個?

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:29 發表

可以話團員既咪fung rand 67 n豆 哥幾個潛水哥d唔計
算啦 2年來忠於spy 到頭來因為拎左團長e家職銜而得到咁既下場 個心真係灰哂~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:29 發表

我既意思係佢講到好似峰迫佢做團長,佢唔想做大可以比返峰!叫佢唔好用d垃圾理由而已
你覺得fung理rand會唔推?你唔好以為真係rand好恨做團長至得架,我都話過,如果你覺得你係spy團員,我諗佢地都唔介2比你做團長,rand隨時都會比e個位你做,但係你e家乜都唔知,就話佢用埋d垃圾理由,你知佢地發生左D咩?你知佢地幾多野?

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:33 發表

你覺得fung理rand會唔推?你唔好以為真係rand好恨做團長至得架,我都話過,如果你覺得你係spy團員,我諗佢地都唔介2比你做團長,rand隨時都會比e個位你做,但係你e家乜都唔知,就話佢用埋d垃圾理由,你知佢地發生左D咩?你知 ...
恩,我外人就唔應該理!明白,佢入左團兩年無走過就應該咁!
同埋我無玩信長好耐,唔好拉埋係我身到
[MsK]-Mk]S_kyII
http://www.ipve.com/bbs/?fromuid=1242311

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:29 發表

俊 南 聰 仲有2軍個d!你唔提?
http://www.ipve.com/bbs/?fromuid=1242311

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:35 發表

恩,我外人就唔應該理!明白,佢入左團兩年無走過就應該咁!
同埋我無玩信長好耐,唔好拉埋係我身到
做團長關無玩信好耐咩事?你既然覺得佢無能力做,咁有人取替係正常la,既然無人選,咁更係邊個提出意見,邊個做架la,而你講d野又好似岩晒咁,咁你做下我覺得唔為過,你自己都話你係spy團員,唔好話自己外人就想甩身ok?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:37 發表

俊 南 聰 仲有2軍個d!你唔提?
哥d星海,叫2軍?佢地比fung踢左好耐la,叫我提?

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:38 發表

做團長關無玩信好耐咩事?你既然覺得佢無能力做,咁有人取替係正常la,既然無人選,咁更係邊個提出意見,邊個做架la,而你講d野又好似岩晒咁,咁你做下我覺得唔為過,你自己都話你係spy團員,唔好話自己外人就想甩身ok? ...
我無權理,亦都唔想理!就當我無出現過!del文同埋問我拎返ac唔該

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:39 發表

哥d星海,叫2軍?佢地比fung踢左好耐la,叫我提?
至少同我一樣都入過spy,咁係咪雙團!?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:27 發表

我近9月先加返!同埋我無乜點玩信長好耐了!我自問都無理過,同埋我只係盡團員責任,有位就打!你地無叫而已
如果團員無權理?唔通外人有權理? mk個ac你留住都無所謂,我地唔care,反正我地唔會開mk既ac,既然佢都走左,我地會比返一定既尊重佢,仲開佢ac做咩?你見佢地無踢佢出戰隊都知

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:45 發表

至少同我一樣都入過spy,咁係咪雙團!?
佢地係退團之後同恆一齊開星海,你見smu個ac係spy?但你係咪退左loser跟住入spy?你明唔明雙團既定義

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:47 發表

佢地係退團之後同恆一齊開星海,你見smu個ac係spy?但你係咪退左loser跟住入spy?你明唔明雙團既定義
你又明雙團意思?我係退左spy再入loser,再退返loser!就到依家一樣無團

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 02:49 發表

你又明雙團意思?我係退左spy再入loser,再退返loser!就到依家一樣無團
je係你係loser轉去spy再轉去loser再退?

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:46 發表

如果團員無權理?唔通外人有權理? mk個ac你留住都無所謂,我地唔care,反正我地唔會開mk既ac,既然佢都走左,我地會比返一定既尊重佢,仲開佢ac做咩?你見佢地無踢佢出戰隊都知 ...
尊重係放係個心到!你地打計分咪又係用佢ac

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 02:51 發表

尊重係放係個心到!你地打計分咪又係用佢ac
打計分用佢ac係因為無第2個ac先逼住用,唔通踢晒d元老?潛左水佢始終係團員,你話其他團可能會因為潛水所以踢,但係佢地唔會,你連e點都唔明

發新話題