發新話題

女神之頸鍊

[Close]
引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-3-10 23:36 發表

重點係,你E個淨係降法傷,但人地可以變你羊,暈到你;但係女神係暈5到你變5到你  
再加一次短cd的丁丁咪得lo

我認為100%法降比較平衡
價錢又可以降到15000

引用:
原帖由 abc111ab111 於 11/3/2012 12:30 AM 發表

再加一次短cd的丁丁咪得lo
丁丁(魔法護身符)只可以抵擋鎖定目標的負面法術,如果人地用範圍法術(國綱、紅雷刀、吉綱、直江1,2技等等) ,你咪又係擋5到
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

貴d啦-.-
如果個軍4個走曬一定夠錢-.-

引用:
原帖由 暗黑☣壹仔 於 2012-3-26 10:17 發表
貴d啦-.-
4個走哂比我1打5我都走啦

引用:
原帖由 暗黑☣壹仔 於 26/3/2012 10:17 AM 發表
貴d啦-.-
4個走晒你仲留係到做咩? 你都等GG架LA,出到女神又可以點?
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

引用:
原帖由 暗黑☣壹仔 於 26-3-2012 10:17 發表
貴d啦-.-
咁你想幾貴?

信玄義龍大技 38秒多都已經可以硬直爆 ,

永久魔免有點天方夜譚了 .

更何況會失去 反應失誤 或 走位失誤 等等突擊可能性以致反敗為勝可能 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 29-3-2012 01:24 發表
信玄義龍大技 38秒多都已經可以硬直爆 ,

永久魔免有點天方夜譚了 ....
信玄義龍大技 38秒多都已經可以硬直爆
你講得冇錯

會失去 反應失誤走位失誤 等等突擊可能性以致反敗為勝可能
不會,就算有魔免,「突擊可能性以致反敗為勝可能」不會因為咁而消失,請別忘記,這世界有無視魔免的法術、以及普通攻擊傷害

算吧.
深潛拉.
無大事五好搵我.

引用:
原帖由 ×﹏ting(k) 於 31-3-2012 07:59 發表
算吧.
5明你講咩?

即係甘,真田帶呢舊野就無敵,k?

引用:
原帖由 yychow0204 於 1-4-2012 18:00 發表
即係甘,真田帶呢舊野就無敵,k?
別忘記,這世界有本多

呢件裝直出就垃圾

出完神先出的話, 我諗完左場都未出到

一定冇可能...出左咪冇得玩=.=

發新話題