74 12345
發新話題

插眼的藝術(非教學)

[Close]
對面是傻子嗎?  不會出先知藥水
竟然對面會有人  唔食藥水

跟本對面傻子  你先有機會 在地圖有咁多視野 咁理想

樓主太理想化啦
你估後期SUP 重長期一個人行咩?

引用:
原帖由 gcvlakyQ 於 2013-7-14 20:02 發表
對面是傻子嗎?  不會出先知藥水
竟然對面會有人  唔食藥水

跟本對面傻子  你先有機會 在地圖有咁多視野 咁理想

樓主太理想化啦
你估後期SUP 重長期一個人行咩? ...
唉我都唔知講咩好,對面真係班白X仔,冇眼,冇先知,不解

回復 62# 的帖子

甘你米姐系打蕃薯囉

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2013-7-15 21:30 發表
甘你米姐系打蕃薯囉
who is

蕃薯?

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2013-7-15 21:30 發表
甘你米姐系打蕃薯囉
樓主心智大約同六歲冇咩分別

回復 65# 的帖子

睇黎佢系蕃薯之一

引用:
原帖由 Awakening. 於 2013-7-15 22:02 發表
樓主心智大約同六歲冇咩分別
又不解釋? 咁你的心智低過6

歲,係咁

引用:
原帖由 spiker 於 2013-7-15 23:04 發表

又不解釋? 咁你的心智低過6歲,係咁
小學生都唔捉字啦 我同#66心智under6歲?何以見得?

回復 68# 的帖子

佢五系講你炸咩 點解關埋我事

我由尼/FF啦!

講堅,我玩咁耐ADC,見到5位令我燥底的Support︰
第一位(Sona),一開波眼都冇隻,出左見藍水晶,我說︰「冇眼? 傻架?」,Sona說︰「咁你又無? 成個傻X咁」

第二位(Janna),我叫佢插眼,佢話︰「STXU!又唔見你地插? 我唔可以只係得我1個人插眼架」

第三位(Taric),我叫佢插眼,佢話︰「咩你覺得我好富有咩? 成日點我插眼。」但係佢成身神裝,郤1隻眼/眼石都無

第四位(Leona),佢好主動咁送頭比敵人,之後我都未話佢Don't Feed,佢就同我講︰「你好嗎? 唔色Engage架?」

最後一位(Soraka),我叫佢咪放Starcall,佢話︰「Shut your .... UP,X傻X,幫你食兵仲係到嘈3嘈4,你估我幫你係鳳只架? 睇下你個X樣,我E+就掃晒你D兵,吹咩? Port我下笨。」

以上,我Mute左1位,Report左3位,當中1位比人Ban左

引用:
原帖由 spiker 於 2013-7-19 12:16 發表
講堅,我玩咁耐ADC,見到5位令我燥底的Support︰
第一位(Sona),一開波眼都冇隻,出左見藍水晶,我說︰「冇眼? 傻架?」,Sona說︰「咁你又無? 成個傻X咁」

第二位(Janna),我叫佢插眼,佢話︰「STXU!又唔見你地插? 我唔可以只係得我1個人插眼 ...
大家都遇過 只不過你玩遠攻人地就要買眼sup你? 雖然9成都玩eu流 sup唔買自己唔識食幾波翻去補裝買兩隻眼? 有Sup唔係必然嫁 自己都要變通下  不過樓主講自己咩區未 唔好再局部地區性眼殘

利申:白金2

引用:
原帖由 白目博士 於 2013-7-25 20:22 發表
大家都遇過 只不過你玩遠攻人地就要買眼sup你? 雖然9成都玩eu流 sup唔買自己唔識食幾波翻去補裝買兩隻眼? 有Sup唔係必然嫁 自己都要變通下  不過樓主講自己咩區未 唔好再局部地區性眼殘

利申:白金2 ...
唔好意思! 買眼插眼係全LOL所有support的宿命,唔接受的就唔好打support

(小弟接受這命運)

回復 72# 的帖子

咩區?

引用:
原帖由 【BY2】 於 2013-8-10 23:46 發表
咩區?
unrank點答你姐

74 12345
發新話題