發新話題

傻仔十三,自己入來喇,睇下你自己嘎品行

[Close]

回復 58# 的帖子

想嘗試請pm我,我可以卑地址你去。打一場就知道虛實

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:01 發表
你可以親身來嘗試一下,你可以問你基友wing,我呢頭無乜好網吧,全部都廢噶。
加上張圖耐到都唔知道幾時。仲拿出來講。有本事拿呢一年走場圖來post ...
我唔理幾耐 你有走就係有走

呢到比個地址黎                               我轉頭同天使去 :D :D

回復 59# 的帖子

點解沒批到啊?記錄唔好?
咁樣贏錢又贏面喔,一舉兩得。為何你又唔接呢?系到狂抽水.
件事又唔關你事。博曬懵系到抽水

回復 63# 的帖子

高登電腦商場地庫。元洲街 與x州街交界

打11輸左咪過數lor 傻仔  何必咁麻煩出黎  過數影張紙出黎好難?
(有我必贏)

回復 62# 的帖子

系咁之前走幾多次啊,浪漫哥。
肯定多到數唔曬,但是為何你滴post來post去都系得呢2張呢?唔明

回復 66# 的帖子

天使bb,好多人會走數噶,單單走方糖噶數的熱已經多到記唔曬滴AC

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:21 發表
系咁之前走幾多次啊,浪漫哥。
肯定多到數唔曬,但是為何你滴post來post去都系得呢2張呢?唔明
又唔係我post你 你搞清楚先啦 證據就算少 只要可以指出你走場就已經足夠

天使bb算系老玩家,你可以問天使bb,我滴團有無洗過距泉。通常有人輸梗都要串人,先會卑人洗,呢滴唔系品行問題?

其實 深水步有好多網吧架喎 點解要個間? 黃金網絡城玩火影我相信唔會有問題
仲有黃金對面個間IONE又得
遠小小搭20的士去旺角道海洋 又得 VLAN網吧得左

搞到我一開始以係你錦上路or東涌入面TIM ><

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:13 發表
點解沒批到啊?記錄唔好?
咁樣贏錢又贏面喔,一舉兩得。為何你又唔接呢?系到狂抽水.
件事又唔關你事。博曬懵系到抽水
咁你就要問d管理員啦 係紀錄唔好就連團都唔比開啦0.0傻仔 同你私下11贏你錢同面都只係私底下姐 而家我要你係全vlan火影區咁多人面前當眾無面 明不 同埋你個少少錢 洗貪?.? 走場就賴網吧廢 你係咁有錢同人打又無錢去間好d既網吧?

其實距post咗我仲開心,我玩咁耐火影先走2次。
等天使bb去查明之後,就請天使bb報告下.

賣天使 romantic  睇水  wing  牛奶糖 羅展 ac 意密pm

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:27 發表
天使bb算系老玩家,你可以問天使bb,我滴團有無洗過距泉。通常有人輸梗都要串人,先會卑人洗,呢滴唔系品行問題?
引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 02:45 發表
首先,你地可以唔信,信唔新由得你地,post就post出來,你滴唔信可以當廢圖.信都無用,又對你我都無影響.
其次,請睇33樓噶回覆,如果你想試噶,我都可以帶你去.卑你知道乜野叫極品電腦.
加上來來去去就得呢2張圖? post來post去就得呢2張?唔係好多走場圖乜?post曬出來最好喇.
第三,係你滴傻仔十三,卑我滴洗一次,泉就開post怪得我滴?果盤我同468都壓曬場,你滴個傻仔十三就係城到等gg,裝都沒合好,點爆?爆慢少少就系到嘈,話我滴垃圾,唔爆城,係距把口賤先洗距泉.一個手掌打唔響啊.
第四,就如上面所說,係你嘀傻仔十三先撩我滴先,話垃圾又係距先,開post又係距先,究竟係邊個沒長大呢?卑人打難道唔還擊?自己問清楚你的傻仔十三喇
第五,一個手掌係打唔響噶,人不犯我,嘀我嘀都唔犯人. 名呢就用咗好耐,都唔會打算轉,企得正唔怕人講.
最後,賭錢係犯法,咁警察係唔係要係馬會投注站捉人啊,加上我滴係私底下賭噶,係唔會犯法.
你可以去問懂得法律的人.
請你搞清楚時序 係你地無品洗人泉先 人地先嘈 係你自己講架 唔好話我屈你

發新話題