發新話題

[閒聊] 借個位來訴下苦水

[Close]
冇玩信長好耐 但系都有上vlan

只系 活躍於動漫區咁解0.0
信長? 已成過去吧

我諗你玩得耐 一定經歷過15/10分鐘1場的信長  (街場)

因為咁 所以我就走左了

be happy

but不如vlan試下整其他 比賽黎頂左信長盃仲好啦
信長e+既玩家 不及當年 10份之1
認真講信長盃 有冇50隊都成問題啦

吾好咁放棄阿小飛豬.vlan各管理,版主

其實我仲見到vlan街場既ser都成日爆人.證明仲有人玩

只係團戰既人少.來來去去都係戈幾個.

不如叫d街場仔學下打團啦.

不過d街場仔去團2.吾識玩.又比人炮,比人洗泉

都好難去學

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-7-12 08:16 PM 發表
吾好咁放棄阿小飛豬.vlan各管理,版主

其實我仲見到vlan街場既ser都成日爆人.證明仲有人玩

只係團戰既人少.來來去去都係戈幾個.

不如叫d街場仔學下打團啦.

不過d街場仔去團2.吾識玩.又比人 ...
有咩所謂姐

我比人洗泉大
:victory:
水能載舟,亦能覆舟。

大大話話我打信都打左4年有多...仲記得初初中1個陣見到班fd打信....心諗咁悶...都唔明有咩好玩...

到當我有一日真真正正認識信長...開始認識vlan...我發覺可以識到好多朋友...先唔講e家好多人打機既風氣先....以前我打機係為解悶...e家我大左覺得打機好曬時間...只係平日上下網識下朋友算...而家每日都係上信長區度睇下post...信長係一隻令我玩得最耐既pc 遊戲  唔可以話佢好玩過而家出左冇耐既Lo_ 但係當我所有既朋友過曬去玩另一隻遊戲既時候....
我實在放唔低對信長...對vlan個種熱誠
即使日後信長沒落...我都希望豬大可以搞埋今年信7....比我有個心理準備.....睇埋呢一段曾經令我沉迷既回憶

飛豬加油
支持><字吾打太多~
吾開心訴苦好好~吾好屈住屈住好易病~
無論如何我都支持你:)
果喲鬧你嘰PK吾好理佢
[食得咸魚抵得渴]   +U

引用:
原帖由 Mr.Beeno 於 2012-7-12 19:42 發表
be happy

but不如vlan試下整其他 比賽黎頂左信長盃仲好啦
信長e+既玩家 不及當年 10份之1
認真講信長盃 有冇50隊都成問題啦
你會唔會吹大左?        

唔好令事情惡性循環  辦法總比困難多  唔好將所有事都自己面對  同vlan玩家一齊資詢信7的規則 同所有問題的解決方法更好  例如:搞一個all路人英作團英的信7比賽 唔一定要咁死板 投票踢走所謂團英 令比賽有特色 有新玩法 玩家自然會來  死板的所有規則玩家一定會走啦 一定要創新

Addoil admin!!

世上任何事都無絕對完美,只有做得更好

信長人流不如當年 當年信一盃 參賽隊伍比現在多數倍

而已當年信長風氣 與今時今日根本沒法比

勸君莫惜金縷衣,勸君惜取少年時

點都會支持豬豬既

支持唔好lum啊
堅持
到頭來是一場空

每年比賽的時候
總會有甘心做槍手的壞玩家
亦有些開圖打比賽的壞玩家
但有這一些少量壞玩家的存存  
亦有大量有心既好玩家存在

的確 做槍手和開圖事件 少不免會影響管理員的心情
但我亦希望管理員繼續為信長未來努力
希望見到一個成功既信7 比賽推出。

引用:
原帖由 Español♥占 於 2012-7-13 20:49 發表
每年比賽的時候

但我亦希望管理員繼續為信長未來努 ...
好同意
堅持
到頭來是一場空

引用:
原帖由 Español♥占 於 2012-7-13 20:49 發表
每年比賽的時候

但我亦希望管理員繼續為信長未來努 ...
我認同..但係就因為呢d玩家...呢事情加多..
冇時間搞信七 影響成個流程

有錢=有人玩
冇錯 但係同時 都會有人會用一d唔好既手段
去拎呢d錢
但係冇錢 又係會冇太多既人玩
唉 錢=???????
人生就係咁悶

發新話題