發新話題

[Left 4 Dead] 【已有18團】VLAN中的團 , 請各玩家CAP圖提供資料 (9/4更新)

[Close]
引用:
原帖由 hellofaifai 於 2009-2-15 15:00 發表
大家發表下,見過d乜團,
若有更多,請提供係vlan邊區會集中有該團的足跡
(提供出現區域,隊名即可. ..可以的話,加張團員的圖 )

團員也可以發表啊

可以係呢個post總結一下
(其他teamwork與 ...
DESTINY...成日都玩...出現地區不定

I am 新手!!!! :)

有空的話補上圖, 現在有很多有名無實. ..

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1<<<水果隊

常係vlan01/13
西瓜軒~~~

HKG証明圖
請大家CAP圖提供
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

古手羽入 係係vlan 13 !!

18個團 有一半團既人都吾掛團名= =
根本上就吾知佢咩團
其實都吾明某d人入團有咩意思..
入完又吾掛名...(係驚整衰個名 定係點??)
如果入左又吾敢掛
其實不如吾好入
上面寫禁多 有某部份我都未見過= ="!

確實很多都不見有團名,
所以現在需要CAP圖證明
很久沒看過有人卦U.B.L了

e家出現左好多個團wo
唔止呢d

引用:
原帖由 hellofaifai 於 2009-2-15 15:00 發表
大家發表下,見過d乜團,
若有更多,請提供係vlan邊區會集中有該團的足跡
(提供出現區域,隊名及含有團員的圖 )
團員也可以發表啊
可以係呢個post總結一下
(其他teamwork與行為等方面,就不作 ...
LPBIG(懶趴大)<--正名
識閩南話(台語)既人就明 哈哈
正爆XD"

No囉 成日係vlan1既

引用:
原帖由 風神小子 於 2009-4-8 13:13 發表
e家出現左好多個團wo
唔止呢d

例如呢= =??
講多幾個黎聽下0.0"
印象中好像少了Zion=]"

我隊 DENTISY個個都有掛名...唔掛名整個團黎做咩? 好似路人咁.....

引用:
原帖由 blue212 於 2009-4-8 18:35 發表
我隊 DENTISY個個都有掛名...唔掛名整個團黎做咩? 好似路人咁.....
點知
你去問下囉= ="

VicToR‵團

發新話題