發新話題

[Counter-Strike] 終於有VLAN 的女孩看過來啦~ by ANTI-CHEATER團~

[Close]

團長(G.E.M.歌X樂)心聲~

VLAN 的女孩看過來~, 看過來~, 看過來~

這一個團隊很精彩, 請不要對我們不理不采~

全男班的團隊最悲哀, 說出來, 誰明白?(加d感情~)

整天都FACE TO一大班男孩, 對得久, 很害怕~~~

我左看, 右看, 上看,下看,  其實VLAN 的女孩都不簡單~

我招了很久, 我等了很久, 為什麼VLAN 的女孩都不進來?(高音少少)

哎~~

ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

哈哈,好詩,好詩

引用:
原帖由 G.E.M歌迷樂 於 2009-9-12 21:35 發表
哈哈,好詩,好詩
尼d係歌詞.....

只係因為我成日作詩覺得悶, 所以咪改下歌lo~

我文采好, 唔=我唔識改歌詞~

VLAN 的女孩看過來吧~

push  it  up~~~

CS少女仔玩好正常姐
招唔到咪算囉
呢d係事實

引用:
原帖由 as4448132 於 2009-9-13 22:38 發表
CS少女仔玩好正常姐
招唔到咪算囉
呢d係事實
唔係幾支持你講法
我都識10 個 8個 玩cs既女仔-.- 仲有mic悿
不過係小玩甘解

lee D野係可遇不可求既
只要個團/ser做得好
就會自然有人泥~
就好似我地團咁
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

引用:
原帖由 victor06 於 2009-9-14 10:14 發表
lee D野係可遇不可求既
只要個團/ser做得好
就會自然有人泥~
就好似我地團咁
我地個SER好差?

呢招我老豆哥代都唔用- - 如果work既  我post埋我張相 黎招女戰友都好- -

你.........好狠~

橋唔怕舊, 我相信我地堅持到其他團執, 我地就有望~ (講笑~)

引用:
原帖由 Y佬 於 2009-9-14 17:25 發表
呢招我老豆哥代都唔用- - 如果work既  我post埋我張相 黎招女戰友都好- -
哈哈
快D post~
我支持你
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

@@ 少女玩囉

如果有女團員, 我地一定令佢勁過其他team的女團員ga~(算係講笑~)

hahahaha~

如果有人蝦我地女團員,  相信團長已經身先士卒, 衝去招人還拖~

所以, VLAN 的女孩看過來吧~

十分無奈,但係我會命令你還拖

發新話題