發新話題

各英雄教學(定時更新)

[Close]
http://www.ipve.com/bbs/my.php?i ... amp;searchgroupid=3
允許使用頭像:        允許自定義頭像

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-25 12:49 發表

今晚出多10幾篇先
話說你點解有得轉頭像=.=
果真瘋狂
我開始微笑 以後會努力過的 很好

版主就可以轉=.=??
為左2分我咩都做得出

[純參考]酒井沖廁

無聊得滯,打自己玩法出黎
唔想睇就上一頁plz

首先我講講我既點法
1,3,2,2,1,4,2,2,1,1,3,4,3,3

1技為+攻同吸血
2技為爆擊
3技為暴怒擊,25%打出附加傷害同埋暈既攻擊
4技為番生,番生後加攻,有時間限制

首先講講前期玩法啦
單上/單下,食龜/食狼
電兵肥,見到人就開1技追打,
可能會有人問我,點解唔點2技先而去點3技
3技25%附加傷害同暈,d傷唔重要,
附加暈先最重要,
因為係破魔免
(山王3技同酒井3技一樣,但唔知點解山王3技魔水左暈唔到到
,而酒井招3技破魔)
邊追邊扑,好彩就比你發動到3技,之後電一電條友都88
之後一樣,出件閃戒,到6lv之後出法書
見到人,法書慢佢,慢慢打,反正佢比你本書慢完跑速都慢到龜咁
再加上有6lv番生,你一個唔覺意比人殺左,但你法書左條友
你都一樣殺到佢
之後好走,因為大技前期得9秒,殺完人都無咩時間

之後你再肥d,出個加100%攻速既1300
去殺強王
留定1技
入到去強王個到,見到佢,
法書左佢先,廢時你打佢個時佢走黎走去,
浪費你大技時間
之後就行去強王到自殺
大技番生加攻
開埋1技再加埋1300既100%
唔洗幾耐就殺左強王

如果對絕信熟既人都會知道
酒井番生個段無敵時間
係可以用速卷加速既
前期無錢出9100
跑速實會慢
出個速卷又可以幫到自己加速方便追人
又可以幫隊友加速
何樂而不為?

之後肥鳥,賣1300賣速卷
出9100
之後衝去殺800
大技後,殺800講都無咁易
2隻1300(大本左右個2隻)都係咁樣既殺法再肥d就出多把正宗

如果有隊友係爆塔英既
你都可以賣91出風傷
幫手清兵之外,仲可以洗泉

講一講番出裝既次序先

底底,電,肉x2,閃戒,法書,1300/雙1300,速卷,合鞋,賣速卷同埋賣1300出9100,正宗
[純參考]如果唔係扣分既話,
我都唔會放係到

rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

本多忠勝

開波庫電豬肉打孖上
單下吃3狼先升一下2技一下3技
追住條友a攻2下,再2技a多一下電卷(咁就300)
之後盡快出打刀~13技互點就可以吃到強王啦~
吃左強王之後就出武士服,一個大我估都食到一座塔既...
盡快唔理你用咩方法(叫人供,賣介杖)出9100,咁樣你開一次大爆野都食到1000幾蚊
鍾意可以合番介杖,唔鍾意可以仙豆(建議仙豆)
再出正宗(冇估錯係全game加最多攻...)再出苦切黎加多d血~
鍾意可以出鬼丸既...插起人殺人再跑去食少少塔仲爽仲有快感
不建議出風傷因為你開大金波都清得哂兵= =仲快過風傷...
如是者,鍾意虐殺既可以出到:9100,神甲,正宗,鬼丸,虎切(虐殺的時代)
我諗出到9100,正宗,虎切直爆可能差d...都係4神先去啦
本多優勢:大技魔免有攻速,3技一定爆擊,12秒金波無敵(聖光彈呢d都暈=.=)
天敵:槍神(無啦啦射你2彈你死左=.=)
玉子:開唔切1技你大技左都死硬
$#:你魔免緊佢可以係咁3技爆擊你...沒金波死定了
神牛:佢招2技可以係咁吸你(魔免都吸)1技又係阻住哂的...
偷錢:佢一定針偷你-.-命苦的本多

神原

一代神英...力英有力量加乘,絕對最硬
一開波單下,6lv前乜都唔好做只係食兵保命
食到6lv開大去爆塔,但係人地有宮本,佐佐木,前田,直江就小心d
因為佢地都仲係秒殺到你
如果冇呢d英就可以好放心咁爆塔,出個1300先,再出介杖刀
長開大技吧 cd1秒的只是= =
忘了教點技= =
2技一下就好了...之後31技~~
係咁橫行爆塔爆到出9100(小心暈兵- -)
先教出神裝,9100>7600>正宗>風傷
如果人地有宮本,佢殺係一定係天生技,當你見佢天生技跳第一下,閃介走開(最好黑位)
咁就cut到佢技
如果人地係佐佐木,出叮叮魔水吧
前田:我估佢都係拖住你係咁電你啦- -出到7600就殺左佢,未有長船就叫隊友幫拖!
直江.都係啦,出叮叮魔水,仲係唔夠!?出埋40%吧(我未出過只係亂吹=.=可能有用掛)
全場都係爆塔爆塔爆塔,爆到gg為止
有點悶的英雄

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-25 14:44 發表
開波庫電豬肉打孖上
單下吃3狼先升一下2技一下3技
追住條友a攻2下,再2技a多一下電卷(咁就300)
之後盡快出打刀~13技互點就可以吃到強王啦~
吃左強王之後就出武士服,一個大我估都食到一座塔既...
盡快唔理你用咩方法( ...
本多 9100 正宗 已可以直爆

http://xn--mr-09b5a.ma rlito.com/index.php(本團招生網站,自行刪去空格)

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-25 14:56 發表
一代神英...力英有力量加乘,絕對最硬
一開波單下,6lv前乜都唔好做只係食兵保命
食到6lv開大去爆塔,但係人地有宮本,佐佐木,前田,直江就小心d
因為佢地都仲係秒殺到你
如果冇呢d英就可以好放心咁爆塔,出個1300先,再出 ...
-.-神原真係幾悶架
但 前期 好小英殺得死
對絕信新手有保障
http://xn--mr-09b5a.ma rlito.com/index.php(本團招生網站,自行刪去空格)

原來有影片多多2分=.=
後補有冇得加番分

[純參考]稻姬

一樣心血來潮,
唔想睇唔洗插,
上一頁即可

先講講我既點法
2,1,3,1,1,4,1,3,3,3,2,4,2,2

1技為毒箭,附加傷害同埋中毒
2技為縮細再加跑速同攻速
3技為減法傷同加自己總傷害xx%
4技為大技,使用後限定時間內永久隱形,同加攻速

先講講前期玩法
2技加跑速,衝去食殺,肥到2lv
點1技,再食波兵,肥到3lv,
見到人就1技射
係就係食法
但係打人好痛
唔計附加傷害
仲有招中毒
之後肥件閃戒,再出回魔剛
可能你會問點解我唔出戒刀
我覺得稻姬天生技招回血已足夠
有人會話招天生技回既法根本唔夠用
所以我先會出回魔剛
我就like慢完人再射,
所以我會出本法書
之後就出粒爆剛
去殺強王
法書慢左佢之後,
2技再大技加攻速再加埋爆剛
殺隻強王
留住d錢,直出76

出完76,你就爽鳥
大技用完cd又唔係耐
見到人就射
你招3技又加攻
出完76起馬都爆4xxxx
再肥d既話,出把老虎/91
都係為左谷血

有d人會問,點解唔出象卷?
2技加速爆塔勁快!
我玩慣殺人,如果唔係真係無爆塔英
我都唔會出
再加上,你肥到既話,出把老虎/91
殺800殺1300個d完全無難度

[純參考]如果唔係扣分既話
我都唔會放係到....

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-25 13:50 發表
版主就可以轉=.=??
為左2分我咩都做得出
有幾個途徑
最簡單,200分
團隊隊長(前置條件:團隊有團板)
見習版主或以上
我開始微笑 以後會努力過的 很好

回#115
不喜你的出番去,好似好難為你咁?從來唔諗下自己做野對人有咩影響
回#116
咁我下次有影片重新打多次教學囉
回#117
原來係咁=.=我要快d 200分轉個霸氣頭像

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-25 13:50 發表
版主就可以轉=.=??
為左2分我咩都做得出
為左2分打ed野
我真係無咁好氣啦
我既暑假功課包括左份要係word度打不少於三千字既文

引用:
原帖由 MARVEL 於 2011-7-25 15:13 發表
回#115
不喜你的出番去,好似好難為你咁?從來唔諗下自己做野對人有咩影響
回#116
咁我下次有影片重新打多次教學囉
回#117
原來係咁=.=我要快d 200分轉個霸氣頭像 ...
望望你自己標題個名啦
[英雄教學]
我已經一早講左,我個d唔係教學黎
係POST自己既玩法出黎比人參考
之後0t就開post講明以後教學放唒去你個貼到放便佢更新
之後0t就開post
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=434697&extra=page%3D1
拸唒我個d參考去佢個post到

我怕比佢當做教學扣我2分,我先post係e到句野我會照講
你不喜既上一頁唔該

發新話題