18 12
發新話題

申請三國版版主

[Close]

申請三國版版主

1.希望申請的版區名稱?

魔獸三國版
2.申請見習版主原因?

因為三國版現任版主甚少處理三國版務,本人亦較了解三國

3.有否管理版區經驗?

4.將會如何令所管理版區入流旺盛?

多發貼教導新手及分享等等

5.簡單之個人資料﹕年齡、性別、在職/求學中、聯絡方法

16/男/中[email=5/[email protected]]5/[email protected][/email]

6. 最常上網時段

星期一至五-4:00之後
星期6至日-全日

這個會員好像大有來頭 ,不知能否當上呢?

由於本人近來較忙,況且在三國區負出不多..本人亦願意讓給有識之士擔任

引用:
原帖由 於 2007-1-25 22:42 發表
由於本人近來較忙,況且在三國區負出不多..本人亦願意讓給有識之士擔任
你就好la

有人讓比你

我想做都冇得做

eric弟想做三國板主呀?十卜呀

咁即係批唔批...

引用:
原帖由 eric1391 於 2007-1-28 09:27 發表
咁即係批唔批...
耐心D
請等管理員認真審核

魔獸所有專區..因人數已滿,不接受版主申請

引用:
原帖由 小飛豬 於 2007-1-28 22:12 發表
魔獸所有專區..因人數已滿,不接受版主申請
我知而家已經有3位三國版主,
但唔好怪我唔客氣d問,

有邊位版主係而家仲有玩三國既,對三國又有幾了解?
又會用幾多時間落三國版上?
我諗幾位十場war3有9場都係信長~

引用:
原帖由 eric1391 於 2007-1-29 13:15 發表

我知而家已經有3位三國版主,
但唔好怪我唔客氣d問,

有邊位版主係而家仲有玩三國既,對三國又有幾了解?
又會用幾多時間落三國版上?
我諗幾位十場war3有9場都係信長~ ...
咁又係...我都想講d野
睇住三國板咁耐...真係立哥做得最好
e家三國板冇錯係有3個板主,不個我可以話你知冇一個上個黎,因為我日日都有上三國板
更加冇人處理個d post,解答問題等等..如果可以既..我諗eric會做得比佢地好..
係佢為三國板做左幾多野就可以睇得出

同意,其實eric在三國區的活躍程度,更多於版主
大概只有他在回答人問題

我投eric一票

我都投eric一票

佢係幾好

最近三國區多左好多無意義既post...
同一隻英雄玩法問幾次,
講個玩法出黎又得果一兩行字...

但仍未見版主於三國區有任何回覆或發貼~

引用:
原帖由 FlyerFei 於 29/1/2007 20:34 發表
同意,其實eric在三國區的活躍程度,更多於版主
大概只有他在回答人問題

我投eric一票
我都有幫手回答嫁 笨eric 比你早一步原本諗住我申請 點知你申請左-.-''
講真e家 可以話得swee 呢個板主有做d 野 其他的 大膽講句 連係3國區回覆都冇咁濟 同埋楓哥管理咁多區
不如3國國由 d新板主去管下 因為我知eric專重係3國區度^^ 加油加油

引用:
原帖由 維記 於 18/2/2007 22:55 發表

我都有幫手回答嫁 笨eric 比你早一步原本諗住我申請 點知你申請左-.-''
講真e家 可以話得swee 呢個板主有做d 野 其他的 大膽講句 連係3國區回覆都冇咁濟 同埋楓哥管理咁多區
不如3國國由 d新板主去管下 因為我知e ...
引用:
原帖由 eric1391 於 2/2/2007 21:05 發表
最近三國區多左好多無意義既post...
同一隻英雄玩法問幾次,
講個玩法出黎又得果一兩行字...

但仍未見版主於三國區有任何回覆或發貼~
我有同板主反應過 e家佢開左個post 頂至左 詳情請睇http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=13070&extra=page%3D1

18 12
發新話題