28 12
發新話題

[Left 4 Dead] [影音使團]--強勢成立!!!!!

[Close]
...........................係咪搞gag= =

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2009-3-20 01:32 PM 發表
...........................係咪搞gag= =
好明顯係黎搞事架喇樓主= =
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

路加福音 10:27 N NA
他回答說, [你要盡心, 盡性, 盡力, 盡意, 愛主你的神. 又要愛鄰舍如同自己.]

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-20 19:48 發表

好明顯係黎搞事架喇樓主= =
唔似喎,佢講d野又冇扭曲聖經原意= =
可能係改邪歸正個d

._."
睇來 你地係教會派來的人  =口=!?

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-3-20 01:30 發表
大家請睇清楚樓主個名同申請日期..我覺得似惡搞多D

會講粗口既好難係教會人士
唔一定....你見黃毓文係議會的動作=.=他都是教會人士呢.....

每一個組織都有好人,懷人,不能以一個組織說他是好或唔好

不過....個團啲名,是非常不道德的,有妄想冒耶穌和其他聖人之嫌啊

團長可唔可以唔好叫耶穌先 !?
要開團請你先尊重番耶穌 =)

老實說....一些自稱是神明或聖人(你說你個名是耶穌)都是一個魔鬼
,真正的神或聖人係唔會咁稱呼自己既....

請改番好啲名吧....

回復 1# 的帖子

你好似唔係好尊重唯一的真神耶穌喎

回復 24# 的帖子

耶穌呢個名 係猶太人入面係好平常 = =...................
佢唔係叫自己做神就得啦

教徒應該唔好講咁多粗口
你個名都幾粗下

引用:
原帖由 impossibleq 於 2009-3-20 23:54 發表

唔似喎,佢講d野又冇扭曲聖經原意= =
可能係改邪歸正個d
好明顯係改邪歸正個d啦 ..連猶大都係度 !
仲唔係 ?

你地好...有冇興趣玩下團戰?
我地都係新團黎....隊名係 DESTINY..有興趣既SEND 個 PM俾我呀

28 12
發新話題